Nenormalne sa mi paci jeden spoluziak. Je to presne moj typ, pocuva hudbu aku ja a je mi strasne sympaticky. Teraz nedavno sme boli ako trieda na viacdennom vylete, kde sme sa trocha spoznali. Chcela som na neho zabudnut, lenze moje on mi na mysli bludi u
A prečo sa nepopýtaš ostatných spolužiakov nech ti dajú na neho nejaký kontakt? A potom si to môžte v pokoji vyjasniť a budeš vedieť na čom si a nebudeš musieť čakať do začiatku školského roka keď už možno bude neskoro.
Preco si nevypytas kontakt na neho aby ste sa viac spoznali? Skus urobit prvy krok a napis mu na icq a to, ci sa mu pacis, zistis podla toho ako sa na teba pozera. Jeden pohlad do oci to vyriesi
HMm ja neviem ja sa usmievam na vsetky kamaratky a svoje veci davam tiez viac menej vsetkym kamaratkam, ked treba a nosim veci a tak ale ja svoj zaujem prejavujem inak
no o tej mikine neber to ruzovo napr. ja som pozical mikunu spoluziackam ked im bola zima a potom bola zasa mne a nic som k nej necitil. ale zasa tu to moze byt ine. Kontakt by si si mala pytato od neho .... nepoznas jeho e-mail nick na dakom chate? nevies kde byva, zeby si zasla za nim? jedine v tedy by si vedela, na com si. lenze lahko sa hvoori, zisti si, ke byva, ale napr. ak poznas jeho meno, vies kde priblizne byva tak si to vyhladaj na nete tam mas aj telefonne cisla konkretne na zozname. na tej stranke najdes tie cisla a tak si poobvolavasa zistis ktori to bude.
dik za rady ludia, nieco ku komentom: on je dost tichy, normalne sa nerozprava so spoluziakmi... preto ma prekvapilo ked sme sa rozpravali alebo ked mi pozical mikinu
A nemam od koho zistit kontakt, len viem kde byva, ale asi by bolo divne kebyze mu zazvonim ci nejde von
@11 pre by to malo byt divne? prave by si mohol uvedomit, ze asi tam nieco je ked vies kde byva a ako sa vola tak je lahke si zisti aj jeho telefonne cislo
No jo, tá mikina/trigovica nič neznamená, alebo teda nemusí znamenať.. Raz, keď ma môj vtedy objekt, teraz už dva roky priateľ išiel odprevadiť s kamarátom večer domov, požičal mi trigovicu práve ten, ktorému o nič nešlo, a môj anjelik sa na mňa zvysoka vykašlal
13- lenze my sme sa nikdy pred tym vyletom nebavili, a mna by napr. prekvapilo keby mi niekto zazvonil, ze odkial vie kde byvam atd.. co ked si davam falosne nadeje a budem za trapnu... ja viem ze to treba skusit ale aj tak
No akože mne sa stalo niečo podobné, ale šlo iba o strašne dobrého kamoša, myslela som si že on už na mňa úplné zabudol, ale ja som nezabudla a chcela som aby vedel že vždy ostane môj najlepší kamoš....akože dlho trvalo kým som sa na niečo zmohla, tiež mi to pripadalo trápne ako tebe teraz, ale nakoniec som si dala povedať, zistila som si nik na jednom portáli a proste všetko som mu tam vykecala a zistila som že on na mňa tiež nezabudol, že tiež ostanem vždy jeho najlepšia kamoška....a strašne ma to potešilo a som rada že som sa na to zmohla, vôbec to neľutujem, a teraz mi to nepríde vôbec trápne.....aj keď u mňa šlo iba o super kamoša...ale uvidíš chalan bude len rad, keďže ta ma pravdepodobne rad a si mu sympatická, tak veľa šťastia
myslím že jemu to po čase dôjde že sa mu páčaš aj ty a nakoniec bude chodiť on za tebou.To že mu to zatiaľ nedošlo nič neznamená lebo chalani myslia aj tak inak ako my.... ..držím palce..
22- to som si aj ja vravievala, keď som na chodbách školy videla mnoho párikov... Myslela som si že ja sa školským vzťahom vyhnem, ale kvôli tomu že chodí so mnou do triedy sa na to nevykašlem čisto príklad poviem: môj oco mal v triede dva páriky, ktoré sa po škole vzali ja si nedávam takéto nádeje, to je jasné...
noo ty vole.....ja som zazila navlas rovnaky romanik s divnym koncom..coskoro bude tomu rok..detinske sa to ani mne nezdáá, je to normálne. takze takto -
som chodila so spoluziakom ties istu dobu a bolo to take....ehm dost divne...ale zasa haluz... lem na sralo ze sa kazdy do toho staral, s cim musis rata..cela trieda sa v tom bude sprtat. a zacinalo as to ties velmi nevinne....ocný kontatk..to si vsimaj pozorne..a ptom tie tie mikinky a ochranoval ma kde sa dalo..aaa take srandy..ale rozisli sme sa a teraz sme kamosi a beriem to dost s rezervou, hlavne ze sme sa v prvaku nenudili
som blaznivo buchnuta do spoluziaka...straasne sa mi paci ale neviem ci aj ja jemu..dalsi problem je v tom ze moja naj kamka sa do neho zabuchla ties....weelmi s nim chcem chodit..neviem co mam robit...je mi na nic ked niesom s nim
skus ho nejako oslovit...a nehanbi sa...aj mne sa pacil spoluziak, no bol prelietavy, proste velky macher a casom sa mi sprotivil...stale som rozmyslala co by sa stalo kebyze mu poviem o svojich citoch.. ale asi by ma vysmial, co nie je ako pises, tvoj pripad.Pre zaciatok si skus s nim len tak pisat a casom sa to mozno samo rozvinie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no a k téme...neskúsiš, nezistíš.
A nemam od koho zistit kontakt, len viem kde byva, ale asi by bolo divne kebyze mu zazvonim ci nejde von
neviem ako ostatny chalani ale ja bezne poziciam mikynu inej holke ked je jej zima
tak utekaj zistit to cislo a zavolaj mu
som chodila so spoluziakom ties istu dobu a bolo to take....ehm dost divne...ale zasa haluz... lem na sralo ze sa kazdy do toho staral, s cim musis rata..cela trieda sa v tom bude sprtat. a zacinalo as to ties velmi nevinne....ocný kontatk..to si vsimaj pozorne..a ptom tie tie mikinky a ochranoval ma kde sa dalo..aaa take srandy..ale rozisli sme sa a teraz sme kamosi a beriem to dost s rezervou, hlavne ze sme sa v prvaku nenudili