neviete nahodou nejaku dobru stranku kde ludia mozu rozvijat svoje spisovatelske nadanie??.. Myslim tym nieco ako kde mozu uverejnovat svoje pribehy, clanky, recenzie alebo nieco podobne a niekto ich pripadne za to zhodnoti alebo len pre verejnost bude uv
Nie, pretože tu nie je konštruktívna kritika a človek potom tak trošku "zaspí na vavrínoch"
Čítanie tiež nie je šťastná voľba... ľudia kritizujú, len aby kritizovali, mám taký pocit,... sprdnú aj za tú najmenšiu maličkosť, ak sa nehodíš do ich šablóny...
Absolútne súhlas s 9.príspevkom.A www.citanie.madness.sk táto stránka je super,lenže obyčajný človek sa môže stratiť v tej tvorbe a nevynikne ....tak písaniu zdar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nie, pretože tu nie je konštruktívna kritika a človek potom tak trošku "zaspí na vavrínoch"
Čítanie tiež nie je šťastná voľba... ľudia kritizujú, len aby kritizovali, mám taký pocit,... sprdnú aj za tú najmenšiu maličkosť, ak sa nehodíš do ich šablóny...
a jedine co ma napadlo k tejto teme ze na slovensku je malo moznosti aby sa prejavili mlady ludia a ich talent.