Zjem takmer všetko ak je to dobre pripravené ale čo naozaj neznesiem je pečienka. Nepraktické je, že sa mi chute menia a ak mi aj niečo chutilo tak dnes už nemusí
cibuľa, cesnak, huby, lečo, zeleninové omáčky, mastné mäso, všeliaké tie klobásy z vnútorností , držková polievka, ... ja jem len to na čom som zvyknutý alebo čo by mi mohlo chutiť
krémovú kačaciu polievku a najlepšie s bielym chlebom... z tohoto som zvracala 30 hodín vkuse, lečo, huby, hocičo čo obsahuje varenú papriku (plnenú papriku mám rada ale len to mäso vovnútri), paradajku... prakticky všetku varenú zeleninu, sladká kapusta, olivy, syrová omáčka, hocijaký nákyp, bryndza, rybacia nátierka, a na dovči sa to jedlo volalo že iskender a ja som sa naň nevedela ani pozerať, nieto to ešte dať do úst a pečienka ale pečienkové halušky mám rada
nezjem nic kde je maso, aj ked sice ovocie z cervikmi sem tam zjem potom este nemam rad a tiez nejem plesnivy syr, huby, vajcia, olej, maslo to je asi vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Nemam rada paradajky (iba cerstve) a niektore druhy ryb a hub.
plus divina
no a ja neznesiem pecienku
prekvapivo veci typu vnútornosti v pohode zjem a dokonca ich mám rada, ale hento fakt
hríby (keď sú narezané na veľké kusy )
špenát (ale ten som vlastne od detstva nemala, čiže ani už neviem ako chutí)
chren
horčica
isto je toho viac nenapadne ma
a takto...ja tie veci z času na čas zjem, ale určite si ich sama od seba nekúpim
nemôžem: sóju, paradajky, zeler, citrusy, kiwi, banán, kakao
vepro knedlo zelo (podstate vsetko, kde je neviem ake maso a kapusta)
plnena paprika
sosovicovy/fazulovy privarok
a pridam pikosku, poznam cloveka, ktory nezje jahody (lebo mu smrdia)... akoze, dafuq?
A potom kapustnica. Tú ma donútilo už viacero ľudí ochutnať, ale aj tak ju strašne nemám rada, nech mi tvrdia, že je hociako dobrá.
a ešte také tie mazľavé hríby čerstvé. inak mi nič nenapadá
BTW, ako niekto nemôže mať rád paradajky?
šošovicový prívarok, zle uvarená suchá ryža a inak je mi to jedno, treba myslieť na somálske deti a nevymýšľať
kmín
knedle
varenú kapustu
ovocie
šunky
salámy
vajcia
ryby & morské plody
orechy
mak
celozrnné pečivo
ocot
držkovú polievku
mäsové vývary, v ktorých plávajú šuminy
horčicu
kečup
majonézu
klobásy
párky
paštéty
kávové jogurty
pečienku a vnútornosti celkovo
kompóty
kombináciu sladkého&slaného v jednom chode
tofu
ementál a iné odpudivé syry s dierami
kôpor a veci s ním spojené
malo by to byť všetko
JE TO KMÍN A KMÍN TO AJ BUDE, LEBO AHA, MÁM CAPSLOCK!!
capslock? fuck, it just got serious
na túto tému sme sa už bavili! a nezhodneme sa zrejme :/