@muf ja to chcem na birdz a na sem tam update nejakeho widgetu len ta rychlost ci je aspon taka ako u konkurencie ianc pokrytie mám v mojom mieste bydliska to sa nebojím a v orange de soma koez dlhodobý zákaník amj vsade datovo obmedzené a stým mám fakt nepríjemné skuesnosti cize ...
@muf a @3mm mohli by ste láskavo do mňa nepičovať ?? Nik sa vám o to nežiada slušne som sa opýtala. Ja chodím na záhradnícku školu a moje znalosti sú tam a nie v PC a internetoch. Sorry že vy ste vševediaci a my ostatný taký sprostý.
@fartgas@elenari ? ja som do teba pičoval ? Inde by považovali to že nie si warezáčka ani wowkáčka za kompliment pretože wowkári sú občas celkom solídny noliferi
Ja som len škonštantoval a coitoval čo si napísla ak si si tam našla niečo čo sa ťa dotklo tak sa ti ospravedlňujem
@fartgas nebolo to nadarmo, veď to vyvolalo úsmev na mojej tvári a dúfam že nie len mojej , nie som žiadny grammar nazi, ale musím Ta opraviť, obmedzený sa píše takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
60mbps down a 45mbps up
Ale ináč ďakujem
Kamoška má neobmädzený na laptop od O2 a platí tuším 8€ mesačne
To toto 02 je cez gprs ?
Ja som len škonštantoval a coitoval čo si napísla ak si si tam našla niečo čo sa ťa dotklo tak sa ti ospravedlňujem
si trošku podráždená nie ?
A ja na dáke s prepáčeným tupé warez nechodím.
A prečo považuješ warez za tupé ?
Ehm, ja sama neviem, pripadá mi to také nelogické že načo to je...
"warez považuješ za tupé, aj keď nevieš čo to je, pripadá ti to také nelogické že načo to je..."
Ako tu bolo spomínané zrejme mám obmädzenú slovnú zásobu a pritom čítam tolko kníh...asi to nepomáha...
Bola som tam videla som a stačilo mi.
Noooo NIE pchá