Kto ma skusenosti s neobmedzenym mobilnym internetom od Telekomu? Je dost rychly na take bezne veci ako prezeranie stranok, fb, chatovanie, e-maili, int. banking pripadne stahovanie hudby?
@night vies ja budem rada ked vobec nejaky bude aj ked bude kus pomalsi totiz idem na intrak kde nie je ziadne pripojenie na net tak kvoli tomu chcem takyto net...
@night Presne tak. Ja mám od Telekomu 10GB. Vydrží mi to 2týždne (niekedy ani to). Aj teraz ho mám spomalený. Len keď mi toto skončí neviem aký internet si mám zobrať. Tento ma už ozaj nebaví.
@bubblebobble ok tak ak citam toto vsetko tak silne uvazujem ze ho ardsej nechcem to radsej budem chodit v skole na net alebo do mlynov pripadne inych obch. centier pripadne este na fakulte je studovna a tam je net tak sa pripojim a budem to mat zadarmo
@night na intraku kam idem tak nie je ani wifi a ani neviem ci vobec bude... a uz som sa rozhodla budem chodit v skole na net v skole je wifi aj v studovni na fakulte takze to bude ok vdaka za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
aky net by si mi teda odporucil na intrak?
@milotka507 keď to chceš, tak jedine ten za 23€.