Ako ja už sa asi vzdávam... Každý mi hovorí, že si veľa vecí nechávam pre seba, s nikým "nekomunikujem", nikomu nepomáham...
Tak ja to vyskúšam zmeniť.Som milá, pomáham, a čo sa stane? Jasné, otočí sa to proti mne a ešte ma využijú...
Ja už fakt neviem
@kierkegaard a čo ju má srať podľa teba? Že denne skapínajú ľudia? Milujem takéto zľahčovanie problémov iných, iba z dôvodu že niekto má možno väčší problém.
Ono nikdy nevieš ako kto konkrétnu vec prežíva.
Na velke problemy mam rodinu, na male problemy kamaratov, na extremne velke problemy mam len sam seba a nikoho ineho. Skus chvilku pomahat iba tym, co ti to nejako vratia, nic nerob nezistne. Mozno zistis, ze sa ti lepsie zije, ked su ti ludia ukradnuti a beries ich len ako nastroj na to, aby bolo tebe lepsie.
@aventine Veď áno, bol som trochu nervózny z inej veci a v afekte akurát....Súhlasím s tým čo si napísala a slečne - autorke fóra sa ospravedlňujem a nech to je korektné nevymažem svoj komentár ani.
V tomto je smerodajnejsie vychadzat v ustrety formalnym pravidlam spolocnosti. Tym nic nepokazis a pomahas tam a tomu, kto to vo vseobecnosti podla mienky vacsiny zasluzi. Ale mozes byt aj trochu lepsia miestami. A nerob si tazku hlavu, ze ta prekabatia. To sa im podari aj s tymi, ktori su uplneze prespekulovani do spiku kosti.
Čo robiť? Vytrpieť to a viac robiť, než len zamýšľať a hubovať
To, že ľudia sú takí, akí sú, neznamená, že máme preto "free pass" byť k ostatným nevrlí/zlí/chladní/zatrpknutí
Ovšem niekedy je to proste dané povahou alebo fakt bolestivou skúsenosťou s týmto zradným druhom správania (zneužitie niekoho dobroty), to asi trochu ospravedlňuje taký postoj.
Ale nesmieme o tom uvažovať zištne... Pretože to ukazuje, že máme presne tú vlastnosť, ktorú odsudzujeme (ľudia zneužívajú iných ľudí, potažmo iné zvieratá, hlavne zo sebeckých/hedonistických/zištných dôvodov a ešte zo zvyku).
Co ti poviem, ja mam dost psycho rodicov. Som bol v prdeli cele detstvo. Nic ci som robil nebolo dost dobre, vzdy chceli aby som robil nieco ine, v kazdej situacii videli len to najhorsie. Tak som sa naucil nic nerobit a zapierat zapierat zapierat. V puberte som sa to pokusil zlomit, spravat sa normalne dospelo, vsetko povedat na rovinu, vsetko riesit, normalne komunikovat, ale nakoniec rodicia skor ci neskor vsetko obratili proti mne. Takze asi tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ono nikdy nevieš ako kto konkrétnu vec prežíva.
Čo robiť? Vytrpieť to a viac robiť, než len zamýšľať a hubovať
To, že ľudia sú takí, akí sú, neznamená, že máme preto "free pass" byť k ostatným nevrlí/zlí/chladní/zatrpknutí
Ovšem niekedy je to proste dané povahou alebo fakt bolestivou skúsenosťou s týmto zradným druhom správania (zneužitie niekoho dobroty), to asi trochu ospravedlňuje taký postoj.
Ale nesmieme o tom uvažovať zištne... Pretože to ukazuje, že máme presne tú vlastnosť, ktorú odsudzujeme (ľudia zneužívajú iných ľudí, potažmo iné zvieratá, hlavne zo sebeckých/hedonistických/zištných dôvodov a ešte zo zvyku).