Asi by som sa na to vykašlal. (Inak, chcel by som si ho zmeniť ) ale vykašlem sa na to, nechce sa mi robiť ďalší, lebo na tom by som mal zas tajné číslo 0
áno chcela by som ho zmeniť už dlhšiu dobu....ale nie kvôli tomu, že nechce sa mi zasa pridávať priateľov všetkých odznova a hovoriť každému, že prečo som zmenila nick a podobne...Takže ostanem síce pri trápnom, ale praktickom ľahko zapamätateľnom nicku...
Vymenila by som ho. Aj tu som mala na zaciatku iny nick a nepacil sa mi, tak som si ho vymenila. No a neviem, mozno je to divne, ale s mojim terajsim nickom som uz uplne zzita a uz by som nikdy nechcela iny. Je to nieco ako moje druhe meno
ja si robim nove nicky nie kvoli tomu ze by s ami enpacilia le rposte ked uz vedia ludia kto som a najdu sa taky co ma poznaju aj z realu tak sa radsej zasa skryjem za rusko annonimitiy ktore nam net ponuka abo ets e ked ma daktory ludia ktorych stretavan aj v reale seru abo napr mam taky nick ze mam tam len najblizzsich ludi a chodim na poke clen kvoli nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nič chýba možnosť som s mojím nickom spokojný/á
Ale dotiahla som to tu už na KvietokBirdzu,a myslímže ma pár ľudí aj pod ním spozná.Takže zmeniť si o neprichádza do úvahy.
Ked som ti ho totiž zakladala,netušila som,že sa mi tu bude až tak páčiť a že budem vôbec písať nejaké blogy