Prečo som pre ostatných neznesiteľná? Je to preto, lebo si často kladiem predošlú otázku? Snažím sa byť milá ku každému, no nie príliš milá. Všetko dávam s mierou, ale nie s prehnanou... A ked´potrebujú pomoc, poskytnem...Nehrám na viac strán, lebo v mojo
Momentálne si nie som istá ničím... Skupinky tu sú, to som sa sekla, vtedy, ked´som zakladala fórum ešte neboli také viditeľné... A podľa čoho usudzujem, že som neznesiteľná? Niekedy ked´prídem za niekým a na niečo sa ho spýtam, neodpovie a odíde... Najprv som si myslela, že je to žart alebo čo, prípadne som im nepríjemná z fyzického hľadiska, ale teraz neviem...
Mna zas ked zdravia..tak sú nasratí, že ich ignorujem..ale môžem ja za to, že mám naplné pustenú mp3-ojku...a nevnímam vtedy moc okolie.. Takže je dosť možné, že ťa ten človek neočuje..
..Keď sa budeš nabudúce zas dakoho niečo pýtať a neodpovie ti nič..švacni po stole, abo ho chyť za krk a zvýšeným hlasom mu povedz: ´´Halóóó..!!...Ty ma ignoruješ..?!!´´ Nemáš čo stratiť, a budeš si aspoň istá, či je to dáky kokot..abo je len nepríčetný..
To tera myslíš o skupinkách..ako tunak na tomto malom orandžovom?? Abo v tvojom okolí??
a teraz k veci : ked maju ludia s tebou problem spytaj sa preco ho maju ked povedia blbost , kasli nato chod si svojou cestou , ked nieco rozumne tak sa zamysli , ale dopredu upozornujem ,ze to aj boli
amen tma , viac ti radu nedam , lebo budem nakoniec jebnuta ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nehraj na ziadnu stranu hraj len na svoju. (chcel by som vidiet takeho blazna ktory hra na viac)
pomahaj iba vyvolenim ludom (ty ktory ta maju radi)
ty ktory ta neznasaju a budu chciet pomoc - ty ich odmietnes, zacnu tancovat podla tvojej hudby overene
a mas pokoj
Inak všimool som si Mirooo..že ty keď furt nepritakávaš niektorým nemenovaným..tak iba pičuješ jak sterilný skeptický dedo..
..Keď sa budeš nabudúce zas dakoho niečo pýtať a neodpovie ti nič..švacni po stole, abo ho chyť za krk a zvýšeným hlasom mu povedz: ´´Halóóó..!!...Ty ma ignoruješ..?!!´´ Nemáš čo stratiť, a budeš si aspoň istá, či je to dáky kokot..abo je len nepríčetný..
To tera myslíš o skupinkách..ako tunak na tomto malom orandžovom?? Abo v tvojom okolí??
No neviem, ale mne neprídeš neznesiteľná...
Niektorí nemajú radi nestranných...
a teraz k veci : ked maju ludia s tebou problem spytaj sa preco ho maju ked povedia blbost , kasli nato chod si svojou cestou , ked nieco rozumne tak sa zamysli , ale dopredu upozornujem ,ze to aj boli
amen tma , viac ti radu nedam , lebo budem nakoniec jebnuta ja