"Your application will be considered if you have or are predicted in the Vysvedcenie o Maturitnej skúske : at least a grade of 2 ( chválitebn ý ) in all academic subjects and a majority of grade 1s ( výborný ); a grade 1 ( výborný ) in Chemistry, Biology
no, neviem co je t za skolu, ale mozno naozaj nevedia ako vyzera slovenska maturita (ostatne, ak tam nestuduju slovaci, tak preco by mali Napr v anglicku je bezne mat maturitu z asi 6 predmetov, tak je to asi zalozene na tom.
Normalne by som tam napisala mail na nejaky admission office, opisujuci maturitu u nas, a opytala sa , ake podmienky sa na to vztahuju.
@sorum Hlasis sa na skolu do UK? Napis mi TS, ja tiez. Inak, majority of grade chapem ako prvorade znamky z .... Zrejme si vyplnil, ze maturujes aj z matematiky, ked od teba chcu znamky aj z matiky .
@sorum Mne napriklad pozaduju maturitny priemer pod 2.0 a taktiez IELTS, dokonca aj portfolio, ktore absolutne netusim ako ma vyzerat (zatial) . Takze good luck .
@flageusdei to ma susper, že iba priemer odo mn hadam vyžduu znamky za cele 4 roky, či čo ..už som ich otrávil a napisal na admission office a ysvetlil som im, že na slovensku je aj,sk povina, plus dva volitelne predmety
@sorum všetky známky čo píšeš do UCASU.. si od teba univerzita neskôr bude pýtať.. všetky certifikáty a vysvedčenia budeš musieť dať preložiť a notársky overiť a poslať škole..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Normalne by som tam napisala mail na nejaky admission office, opisujuci maturitu u nas, a opytala sa , ake podmienky sa na to vztahuju.
teoreticky možeš mať všetky známky čo od teba chcú