vcera som akurat na odporucanie pozerala Cloud Atlas , odporucam len je trosku tazsi na pochopenie, ale mna rozplakal, je v nom vela pravdy.
The Great Gatsby - tusim este bezi v kinach ale uz sa da stiahnut na nete v anglictine aspon urcite, super film je natoceny i stary Gatsby z nejakeho 76teho tusim. Hudba, kamera, scenar, vsetko sa mi na nom pacilo
Django - klasika Tarantinov film, hra v nom Jamie Foxx a Di Caprio, tych dvoch zboznujem cize tam nie je o com
Now u see me - tiez bezi teraz v kinach, dobry oplati sa pozriet podla mna, aj ked nie je to uplne top
Trans - tusim este tiez bezi v kinach, super film, velmi sa mi pacil
Ray - zivotopisny film o Ray Charlesovi, ktoreho stvarnuje Jamie Foxx, milujem Raya Charlesa cize mne sa to strasne pacilo a Jamie odviedol dobru pracu si myslim
Shutter Island - v hlavnej ulohe Di Caprio, dej je celkom komplikovany na pochopenie, niektori ludia si ho musia pozriet viackrat, ale inak super
The Inception - dalsi s Di Caprion, co viac dodat
dalej si nespomeniem lebo tieto mam v cerstvej pamati, ale tie co som napisala sa oplati pozriet aj ked inception a shutter island minimalne si asi videla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@lovekatherine záleží aký žáner, inak si pozri toto: » www.csfd.cz/zebricky/nejlep...
neverim, ze to ma taku fanusikovsku zakladnu
nuž, ja už len kvôli tomu, že som sa naučila veľa zaujímavých vecí o srbskom jazyku z neho a ešte k tomu aj zaujímavým spôsobom
fest dobrý film to
The Great Gatsby - tusim este bezi v kinach ale uz sa da stiahnut na nete v anglictine aspon urcite, super film je natoceny i stary Gatsby z nejakeho 76teho tusim. Hudba, kamera, scenar, vsetko sa mi na nom pacilo
Django - klasika Tarantinov film, hra v nom Jamie Foxx a Di Caprio, tych dvoch zboznujem cize tam nie je o com
Now u see me - tiez bezi teraz v kinach, dobry oplati sa pozriet podla mna, aj ked nie je to uplne top
Trans - tusim este tiez bezi v kinach, super film, velmi sa mi pacil
Ray - zivotopisny film o Ray Charlesovi, ktoreho stvarnuje Jamie Foxx, milujem Raya Charlesa cize mne sa to strasne pacilo a Jamie odviedol dobru pracu si myslim
Shutter Island - v hlavnej ulohe Di Caprio, dej je celkom komplikovany na pochopenie, niektori ludia si ho musia pozriet viackrat, ale inak super
The Inception - dalsi s Di Caprion, co viac dodat
dalej si nespomeniem lebo tieto mam v cerstvej pamati, ale tie co som napisala sa oplati pozriet aj ked inception a shutter island minimalne si asi videla
Z tých novších je Cloud Atlas naozaj pecka.
----------------------------------
Inak: V for Vendetta, Dead Poets Society, St Trinian's, Impromptu
Atlas mraku
Tá záležitosť s Gray
Nedotknuteľní
Podivuhodný prípad Benjamina Buttona
Láskovač (Timer)