popis sedí na tabletky a nápoje na preháňanie......vyčistí ťa, aj schudneš ale nemyslím že je to príjemenjšie ako viacej pohybu a menej tučných jedál ....ale zase cítiš každý pokrok dosť intenzívne
Chilli na obed aj na večeru do hocijakého jedla. Spaluje tuky a ja som s toho dosť schudla na bruchu ....Ale tak treba aj trochu cvičiť inak nič nezaberá...
ja cvičím, každý deň 20 min. na orbitreku, robím aj brušáky a jedlo sa snažím dosť obmedzovať takže v preklade vo vašom slovníku žranie a šport sú ok len stále nie som spokojná so svojou postavou a chcela by som ešte tak kilo alebo 2 dať dolu, tak preto som sa pýtala na nejaké tipy
@sonicka22 a ak ti ja mozem odporucit, tak drasticky obmedz sol, brutalne vela pi, hyb sa, nezer vobec ziadne sladke, nepi sladke vody, nepi pivo.
U mna este funguje brutal sposob chudnutia - bud mrkva, kapusta, alebo jablka. Princip je jednoduchy - cely den, ked si hladna, zeres jablka, alebo mrkvu, alebo kapustu s vynimkou jedneho hlavneho jedla, aj to samozrejme nieco na styl kura a kapusta Po tyzdni na mrkve sa ti sice o nej bude aj snivat, ale ucinok to ma jak krava
@panpeterpan sladené nápoje nepijem ,ani nejem biele pečivo, ovocie si dám len doobeda, keďže je kalorické .... a soľ tiež obmedzujem, na čo som hrdá, pretože som veľmi solila
@leilla@najivna z brucha, ja to nenavidim, ked mam na nom sadlo - napr cez vianoce bezne priberiem 8kg za 3 tyzdne doma, vsetko do brucha...nuz co, uz som stary
@panpeterpan : poctivá trištvrtehodinka behu 5 krát do týždňa
chcela som každý deň ale bolo mi povedané že svaly potrebujú aj oddychovať
@sixteen : mám otázku počula som tiež že z chilli sa chudne tak asi na tom niečo bude, ja len že keď si to jedla každý deň a na obed/večeru tak do čoho všetkého si to dávala? Asi mám nejaký kuchársky blog len mi nenapadá veľa jedál a nechcem jesť dokola to isté vkuse tak aby to bolo také pestré nejaké typy? Prosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@panpeterpan ja nie som lama
Schvalne baby, kolko behavate denne?
U mna este funguje brutal sposob chudnutia - bud mrkva, kapusta, alebo jablka. Princip je jednoduchy - cely den, ked si hladna, zeres jablka, alebo mrkvu, alebo kapustu s vynimkou jedneho hlavneho jedla, aj to samozrejme nieco na styl kura a kapusta Po tyzdni na mrkve sa ti sice o nej bude aj snivat, ale ucinok to ma jak krava
A zacni slopat caj
no akurát tie sladkosti tých sa ťažko vzdáva
a ty z akého dôvodu chudneš?
ty z coho chudnes?
@sonicka22 ja hlavne necvicim na orbitreku ja chodim na kruhovy ale tam okolo 40 minut (to sa nezda ale je to kurevsky namahave az hodinu
ked idem behat tak minimalne 40 minut ako tu uz kolegyna dalsia spomenula
ked som mala strasne zumba obdobie tak to hodinu aspon
a neberiem to ako hrozne chudnutie skor take spevnovanie a zabranenie dalsiemu priberaniu
ale celkom ma pobavila tá predstava ako ty diétuješ a chudneš
hned sa tesim ze som nepribrala kazde 3 tyzdne 8
chcela som každý deň ale bolo mi povedané že svaly potrebujú aj oddychovať
@sixteen : mám otázku počula som tiež že z chilli sa chudne tak asi na tom niečo bude, ja len že keď si to jedla každý deň a na obed/večeru tak do čoho všetkého si to dávala? Asi mám nejaký kuchársky blog len mi nenapadá veľa jedál a nechcem jesť dokola to isté vkuse tak aby to bolo také pestré nejaké typy? Prosím