ako som uz napisal v inom fore s identickym nadpisom;
Antichrist.
a - pouzi vyhladavanie, som si isty, ze ked napises "filmy" , tak z tejto kuzelnej siete vyskocia stovky uzivatelov, ktori ti v casovom kontinuu nepomozu, ked ich o to poziadas, ale z minulosti.
@mm47 tak hej, pre 14 ročné dievča bude tvoj vkus pravdepodobne dobrým radcom, o tom nikto nepochybuje. "kokotiny kubrickovske" si pozrie keď bude staršia
@mm47 čím smaozrejme nechcem povedať, že každý, komu sa nepáčia "kokotiny kubrickovské" a iné filmy podobného razenia, je menej psychicky vyspelý. ale v tvojom prípade už ten výraz "kokotiny kubrickovské" hovorí za veľa
the lovely bones .. orphan po slôovensky pevne puta , sirotek sirotek je horor so zauímavou myslienkou prekvapívým zaverom lovely bones je krasny film ktorý pozmoze zmierit sa zo zivotom
Butterfly effect (Osudový dotyk) ...The Green mile (Zelená míľa) ...Kocka...Počiatok ..Prekliaty ostrov (Shutter Island) ...nepozerám hocičo, len také tie fakt, ktoré stoja za to ... hlavne take psycho ma bavia
@kykaa - Goodbye Lenin, Memento, The Cell, Slipstream, The Fountain, Dark City, Equilibrium, What dreams may come, Nuda v Brně, viac sa mi nechce rozmýšľať, to sú tie čo ma napadli len tak z hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Antichrist.
a - pouzi vyhladavanie, som si isty, ze ked napises "filmy" , tak z tejto kuzelnej siete vyskocia stovky uzivatelov, ktori ti v casovom kontinuu nepomozu, ked ich o to poziadas, ale z minulosti.
Pozri si , Cesta , Zombieland , Collateral , Telefonna Budka , Copak je to za vojaka
Ze to nezalezi od vkusu ale od veku
FAIL (ROFL)
Hej par slov som ti vlozil do ust ktore nezazneli.
Ale si strasny FAIL s @8 aj @11