Nedostávam sms-ky,že kto sa mi pokúšal dovolať počas mojej nedostupnosti...v čom je problém?A ja sama som si skúšala volať z druhého telefónu,pokým som mala svoj vypnutý,a neprišla žiadna sms,žeby ma dakto hladal Čo stým?
Taktiez mam t-mobile a niektore sluzby sa zahadne povypinali a musel som pisat "staznosti", mne sa napr. sluzba na cestovne sms listky deaktivovala vzdy zrovna vtedy, ked som ju potreboval.
mne to už asi pol roka nejde !!! normálne,keď mám vypnutý mobil ,a niekto mi volá ,mne nepríde sms ,že mi ktosi volal -absolútne ..a kedysi mi to chodili ,ale ...a mám orange a podotýkam ,že pohybujem sa všade kde je signál ...ale neriešila som to nejako extra
Este pred 2 mesiacmi mi chodili v pohode,ale teraz nic skusal som volat na easy linku,deaktivovat a aktivovat,ale z technickych pricin to nie je mozne.Tiez T-Mobile
ja mám Orange a s takýmto niečím som nikdy problémy nemal a ak som aj mal, tak len kvôli vlastnej blbosti, keďže som si túto službu (zasielanie sms o zmeškaných hovoroch počas nedostupnosti) nechtiac deaktivoval...
ja mam T-mobile a ide vsetko jak ma ale co som mal predtym sony ericsson K800i tak mi nechodili vobec ziadne SMS ani neprijaty hovor ani ostatne ....potom som si vymenil mobil a bolo vsetko ok ...tak su 2 moznosti bud mas dojebaný firmware alebo v t-mobbile daco dojebali ....sorry za výrazy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nebola si v tmobile sa pytat? Ja sa tam furt chystam