neviem to zhodnotiť, všetky sú na piču...akurát ten úder do lakťa je takým divným spôsobom príjemný
ale najhoršia je asi prvá možnosť, akurát nie mihlanica, ale nejaké vlákenko z vaty či čo sa mi to tam furt dostane a potom to celý deň nemožem vybrať a vyzerám polonadrogovane
neviem čo su toto posleny čas za divne ankety, ale pri tej mihalnici ma napadlo áá´to hnusne ked mate mihalnicu alebo niečo v oku, a chcete t ovybrať a omylom si potiahnete aj normalnu mihalnicu
Vahal som medzi zakopnutim o roh a popalenym jazykom, ale jednoznacne horsi je popaleny jazyk, lebo to trva aj dva-tri dni kym to prestane byt neprijemne.
Ale pred tyzdnom a pol sa mi podaril taky skvely kusok, siel som v noci na zachod po tme a zabudol som ze mam rozlozenu cinku v izbe a samozrejme som o nu zakopol, prave o zavit, takze cela noha od krvi a este fialova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale tak z týchto asi ten lakeť... o.o
inak, pridala by som: chce sa ti prdnut, ale nemozes
ale najhoršia je asi prvá možnosť, akurát nie mihlanica, ale nejaké vlákenko z vaty či čo sa mi to tam furt dostane a potom to celý deň nemožem vybrať a vyzerám polonadrogovane
Ale pred tyzdnom a pol sa mi podaril taky skvely kusok, siel som v noci na zachod po tme a zabudol som ze mam rozlozenu cinku v izbe a samozrejme som o nu zakopol, prave o zavit, takze cela noha od krvi a este fialova.