ahojte, chcel by som sa opýtať, stalo sa vám,že sa s vami váš partner/ka rozišiel , prestal vás kontaktovať, snažil sa zabudnúť,skratka definitívny koniec no i napriek tomu ste sa dali ešte dokopy niekedy ? ak áno, čo bolo príčinou rozchodu
záleži na tom, aký dovod bol rozchodu, že ste si nerozumeli totálne, proste uplne celé zle, alebo volaké maličkosti čo ste si nevedeli vysvetlit lebo ste nemali na to ešte vek napriklad...alebo rodina vas oboch ovplyvňovala podobne. proste malichernosti občas vedú k rozchodu.
určite sa mozu dať dokopy dvaja ludia čo spolu chodili, tie hlúpe keci ako @2 má veľa ludí. Ludia vačšinou v sebe držia nenávisť, nedokážu odpustiť a majú velké ego. Záleži na tom či si rozumiete teraz ak ste sa náhodou stretli a išli ste von a či vás vaše ego a minulosť ovplyvní na toľko že budete v sebe držať tú zášť z prvého vzťahu alebo si to všetko vyrozprávate a vysvetlíte.
Nastastie sa happy end na druhý ookus nevydaril, i keď je pravda že po asi piatich rokoch sme sa stretli na kave. Sice bola trochu zhovorčivejšia ako keď sme boli spolu a priznala mnohe vytriezvenia, bezcitnosť, chladnosť jej vlastná jej žiaľ ostala. A ja som od toho momentu bol celý šťastný, keď som odchádzal z cukrárne, že už netvorí súčasť mojho života a nič ku nej naštastie necítim. Nazval by som ten moment dar od Boha. Azda nikdy šťastnejsi som si po tejto skúsenosti nesadal do auta.
Ano, dali sme sa dokopy a o 2,5roka to crashlo pre tie iste veci len omnoho grandioznejsie. Pricinou bola jeho neschopnost udrzat svoje pohlavne organy na uzde Radim ti, necakaj ziadne happyendy, zi svoj zivot dalej a spoznavaj novych ludi, v tom je ta krasa
@vladqog ja neviem, ale to je dosť blbý príklad, však väčšina ľudí by gace proste vyprala a normálne nosila ďalej Načo vyhadzovať dobré trenky kvôli jednému hovnu?
Stalo sa, ze ma prestal zdanlivo bezdovodne kontaktovat, stretavali sme sa zrazu minimalne a z kazdodennych telefonatov sa stali obcasne. Tvrdil, ze sa nic nedeje. Nechala som to plavat a tiez som sa prestala snazit, pretoze jeho spravanie hovorilo jasnou recou, aj ked na otazky, ci sa nieco deje, nikdy nedal jasnu odpoved. Takze som to oplakala a prijala. Povedala som si, ze mam svoju hrdost a nestaci, ked sa snazim len ja... zacala som sa sustredit na svoj zivot a asi za 3 mesiace ma znovu zacal intenzivne kontaktovat, spraval sa akoby sa nic nestalo a vysvetlenim bolo, ze prezival narocne obdobie, kedy si nasiel novu pracu v inom meste, kde zaroven kupil pozemok, na ktorom si nechal postavit dom a v tom nas cca za pol roka caka spolocna "zajistena budoucnost ve dvou" Nevedel pochopit, ze sa netesim. Pekna rozpravka az na to, ze o podobnych veciach by sme mali iste rozhodovat spolocne a nestojim o stahovanie uz druhykrat do cudzieho mesta za niekym, kto mi nadiktuje buducnost a veri, ze je pre mna dolezite, ze ma zaisti. Takze nie, aj ked som nikoho nemala a bolo to tazke, nastastie sme sa uz znovu dokopy nedali. On dnes zije so zenou, ktoru spominanou ponukou nadchol a ja mam skveleho muza, s ktorym sice vlastne byvanie este nemame, no akceptuje ma ako rovnocennu partnerku a nie len ako svoj modny doplnok.
ja s mojim drahým sme teraz druhýkrát spolu a funguje nám to oveľa lepšie ako prvýkrát všetko z minulosti sme si vyrozprávali, vysvetlili, poučili sme sa z vlastných chýb a snažíme sa neopakovať veci, na ktorých to prvýkrát krachlo. ono je to ale veľmi individuálne, vždy to závisí od toho, prečo sa ten vzťah prvýkrát rozpadol a či sú tí dvaja ľudia ochotní si odpustiť a skúsiť to spolu znovu.
@Mefistofel to podľa mňa napísal najlepšie.
Ale všetko závisí od toho, kto niečo podobné prežil. Ak ľudia ešte neboli v situácií, že dali druhú šancu, tak to nepochopia. Každý sklame, a je len na nás, či nám ten dotyčný za to sklamanie stojí. Nestalo sa mi to u partnerky, ale u kamarátov a nie raz. A ešte jedna vec, dáte šancu a opakovanú nech už dotyčný/á spravili čokoľvek. Ak vám na nich naozaj záleží a túžite byť s nimi, tak odpustíte opakovane aj keby vám to veľmi ubližovalo. Tu by som možno trošku popremýšľal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
určite sa mozu dať dokopy dvaja ludia čo spolu chodili, tie hlúpe keci ako @2 má veľa ludí. Ludia vačšinou v sebe držia nenávisť, nedokážu odpustiť a majú velké ego. Záleži na tom či si rozumiete teraz ak ste sa náhodou stretli a išli ste von a či vás vaše ego a minulosť ovplyvní na toľko že budete v sebe držať tú zášť z prvého vzťahu alebo si to všetko vyrozprávate a vysvetlíte.
Niekedy sa treba vrátiť, aby sme mohli kráčať napred
Ale všetko závisí od toho, kto niečo podobné prežil. Ak ľudia ešte neboli v situácií, že dali druhú šancu, tak to nepochopia. Každý sklame, a je len na nás, či nám ten dotyčný za to sklamanie stojí. Nestalo sa mi to u partnerky, ale u kamarátov a nie raz. A ešte jedna vec, dáte šancu a opakovanú nech už dotyčný/á spravili čokoľvek. Ak vám na nich naozaj záleží a túžite byť s nimi, tak odpustíte opakovane aj keby vám to veľmi ubližovalo. Tu by som možno trošku popremýšľal...