Co si myslíte o chalanovi, ktorému date najavo ze sa vám páci,,ale on vám na to neda istu odpoved,,ale potom si s nim rozumiete este ovela lepsie,,Myslíte ze ja hanblivý alebo v com je problém????
asi jo...a proste je rad ze sa ti paci a niekam sa to cele posunie tak preto si potom lepsie rozumiete...inac fakt neviem, nevyznam sa v tom...ale asi sa mu pacis tiez
@10 asi je nadržaná potrebuje aby ju nejaky chlap pretiahol..ale chudaci chalani len čumia a nechápu a potom tu ta baba zaklada diskusiu prečo je to tak.
no ja som presne taky a ludia hovoria ze co to so mnou je... problem je taky ze ja to neviem rozoznat ked mi dava najavo dievca, ze sa jej pacim... som si strasne neisty... "co ked sa mi to len zda?" alebo "co ked sa tak sprava ku kazdemu a ja si len namyslam?"
ja som o tom cital vela... vraj je to sucast jedneho väcsieho psychologickeho problemu, kde ma clovek celkovo problemy nadviazat kontakt, vztahy a podobne... ono je na tom blbe ze ja si to uvedomujem aky som ale nemozem nic s tym zrobit... vzdy som mal problemy nadviazovat vztahy a vobec mam problem s niekym cudzim len komunikovat...
@holy17 mozno bude lepsie ked mu to normalne povies... jednoducho narovinu ale netlac nanho... povedz mu ze ked bude chciet nech ti odpovie...
@koprdil nastastie... uz som mal pocit ze som jediny na svete... a este mi to vsetci davaju poriadne najavo, oni si myslia ze to je sranda ale ja mam vazny problem s ktorym tazko zit... inac cital som ze tym trpi az 10% populacie... tak kde kurva je tych 10% ?? ked mam pocit ze vsetci su normalni a ja som jak kkt ! ale je pravda ze u niekoho je to uplne slabe a ma len niektore priznaky tej "psychickej choroby"
sorry ze vam kazim temu ale rad by som sa dakde s tym vykrical tak aspon takto som to trochu zo seba vypustil
@etelnair necudujem sa... inac take fora.. tak tu nemam vobec problem sa vyrozpravat... proste sedim kukam do monitora tukam do klavesnice a nemam problem s komunikaciou... inac mne stale hovoria kamarati/tky vsetci znami proste kazdy ze "ty strasne malo rozpravas, ale ked sa uz ozves tak to stoji za to..." a vsimol som si ze ty tu davas neskutocne hlasky najviac za posledne dni ma pobavila ta bageta v nejakej teme o sexe nebudem to tu rozpisovat a kazit temu o vztahoch
@23 jaaj zabudol som na pointu... povedat som tym chcel ze mozno aj ty si taky ze "ty strasne malo rozpravas, ale ked sa uz ozves tak to stoji za to..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a k teme : nemusi byt hanblivy, sprve si len nemusel byt isty mozno
ja som o tom cital vela... vraj je to sucast jedneho väcsieho psychologickeho problemu, kde ma clovek celkovo problemy nadviazat kontakt, vztahy a podobne... ono je na tom blbe ze ja si to uvedomujem aky som ale nemozem nic s tym zrobit... vzdy som mal problemy nadviazovat vztahy a vobec mam problem s niekym cudzim len komunikovat...
@holy17 mozno bude lepsie ked mu to normalne povies... jednoducho narovinu ale netlac nanho... povedz mu ze ked bude chciet nech ti odpovie...
@admin fakt tu chyba EDIT !!!
sorry ze vam kazim temu ale rad by som sa dakde s tym vykrical tak aspon takto som to trochu zo seba vypustil
Takže ja ti radím povedz mu že sa ti páči a rovno ho niekam pozvi. Chalan nikdy neodmietne