no podla toho, ci sa bavia iba na tvoj ucet a v normale su to kamarati, alebo su to chudaci, co si doberaju niekoho, kto je akoze "pod ich uroven" ..neviem mne sa toto nikdy nestalo, ze by ma niekto takymto sposobom "sikanoval".. ale tak... ked ti to vadi, tak im to daj najavo. a dost raazne
Inac to nie je haluz,keby ste sa vzili do tych ludi ani vam by sa to nepacilo a inac niektory ludia co nevizeraju najlepsie rozumovo su najlepsi mam takeho naj kamosa co mu robily vzdy zle a ja som sa s nim skamaratil a zistil som ze je fajn a da sa s nim pokecat to je vsetko takych ludi nemam rad!!!
LEbo ťa asi beru ua človeka,ku ktorému si to môžu dovoliť..ak ich nevieš odpísať hned na danom stanovisku,tak si doma nacvič niečo..skús ich nejak odpísať a prestanú..prinajlepšom to zakrič na celu triedu,aby mal hanbu,aby to už viac neurobil..
Každý začína od 0 a závisí od každeho aky rešpekt/autoritu si vytvorí........nenechaj si srať na hlavu !! Bud ťa to dostane alebo ťa to posilní do budúcna. Viem že sa mi to lahko hovorí ale rob stým niečo !! Ja som zažil tiež niečo podobné, a teraz nehrozí
lebo vedia, ze ty to berez vazne. Preco by si mali robit srandu z takych, ktori by im to povedzme vratili a citili by sa trapne oni? .... pravdepodobne nemas zmysel pre humor (i ked uznam niektory humor je s cesny ale ..... nerob si s toho nic) a ked ti niekto nieco bude vraviet a robit si srandy len im ju uznaj .... ono sa strapnuju oni ... a to si uvedomi okoli ak nie je pribrzdene ako oni.
Uz som skusal srandy smial som sa a co je najviac chcel som aj niekoho ponizit ale ked ich je vela a ja som sa tak sa proti mne spolcia a ja mam len jedny nervy,keby som mal aspon niekoho kto by ma podrzal tak by sa mi to nestavalo ale co uz zivot je boj a ti co to prezivaju vydrzte. Vela stastia!
to dobre poznám, ja si dosť často nechám skákať po hlave, ale tak vo všeobecnosti to robia na jedincoch na ktorých im niečo vadí čiže, ide o lepšie známky správanie...či obliekanie, ak nemáš dobre postavenie v spoločnosti a na čele napísané : radšej uhni lebo ti vlepím, budú sa ti len vysmievať a slovne si ťa doberať, a čím viac si to budeš brať k srdcu hovoriť o tom a dávať najavo svoju nespokojnosť tým viac, si ť budú doberať, tu proste treba dať najavo že ti je to jedno a nerobíš si z toho hlavu, lebo je trocha neskoro plakať nad rozliatym mliekom, tvoje hranice už oni vedia....
@schizofrenik mas skoro pravdu v znamkach som na tom dost dobre minule jeden spoluziak zuril ze som mal o stupen lepsiu znamku ako on. Ale si neberiem to k srdcu niekedy sa to vyplatilo.
mne to robili ked som bol dieta ale postupne som im zacal srat na hlavu a na konci zs si uz nedvolili, ked aj tak som strapnil....Neskor je to bud tak, ze zavidia, casto to robia preto alebo si vylievaju nejaku zlost na tych co si vyberaju a co sa daju...
poznám a tvárim sa že to ignorujem a mám to v piči, riešim to maximálne diplomatickou cestou - poznaj svojho nepriateľa a nechaj ho spoznať seba (ajkeď by som občas najradšej využil hrubú silu)
...ale cloveku len tolko budu robit zle pokial si to necha...alebo maj na haku...oni sa hadam zobudia a ked nie to nech ta uz netrapi...ale takych kretenov mam najradsej...ich taak zivot ubije...
Máš 19, proste tu je problém v minulosti, predpokladám, že na základke si ťa začali doberať, kôli čomu, to neriešim, utiahol si sa do seba a teraz sa to s tebou vlečie.
Podľa mňa, názory typu "vypičuj ich a prestanú" sú hovadiny, ktoré to určite nevyriešia.
Poviem to drsne, ale to sa nevyrieši, stále budeš v ich očiach ako niekto z koho si môžu uťahovať, toto sa vyrieši len časom.
Predpokladám, že končíš strednú, za chvílu budeš na výške, tam už ľudia maju kusa rozum. Máš šancu začať odznova, hlavné je mať v sebe kus sebavedomia, pýchy a hrdosti, to si nesmieš vziať za žiadnu cenu!
Určite ale na tom máš veľkú zásluhu aj ty, možno si málo komunikatívny, nevieš sa zaradiť do kolektívu atd. , takých ľudí si bohužiaľ spoločnosť rada doberá.
Tu je, ako som povedal chyba v minulosti a podľa mňa aj vo výchove rodičov.
Ale fakt nič proti, snažím sa pomôcť.
Zhrniem to tak, že teraz s tým už bohužiaľ nič nespravíš, je proste neskoro. Ale hlavu hore, skús trošku prehodnotiť aj svoje správanie, nahrab v sebe kus sebavedomia a skús začať od znova, napríklad na spomínanej výške, alebo zamestnaní.
Uvidíš, časom sa to vyrieši určite, ale musíš pre to spraviť niečo aj ty
len im nevypičuj pred nimi lebo sa budu smiať a viac si na teba vyšliapnu musiš ich vyprovokovať pred autoritou trebars učiteľ ale tak že oni to aj začali
musíš byť proste nad vecou... nepúšťať ich tam, kde ti odpovedanie spôsobuje problémy a vytvára dôvod na výsmech. práve naopak, priviesť tam ich... chce to komplet nový prístup a hlavne zachovať pokoj btw, máš 19, toto by si už mal dávno vedieť...
@pernik Tak s tou vyskou nemas pravdu ale mas pravdu s tym ze musim zacat odznova ale inde,no co uz ale to som uz zistil no jeden kamo to uz ma za sebou lebo chodil tam kde ja a uspesne ukoncil skolu.
@luky176 ja si myslím, že s tou výškou má @pernik pravdu. zmýšľanie človeka je iné a už si nedovolí priame posmešky. tie poza chrbát tam samozrejme budú stále, ale pri niektorých ľuďoch by to bez toho proste nešlo
Keby ste vedeli co som uz zazil sak jednemu chalanovy tak ublizovali oblievali ho z vodou a ponizovali verte ci neverte odisiel zo skoly proste to nezvladol co uz kazdy sme iny.
inak o známkach to vobec není aspon v nasej triede...... my si robime s jedneho srandu vlasne z dvoch ... jeden ma tatka "mafiana" a lieta na vetroni...a druhi je zakomplexovany gameblerr cely den sedi za pc a tuka donho.. vonku chodi amximalne si kupiť nejake CD/DVD no a tak ....nanich asi najviac a potom ked niečo niekdo spravi.....napriklad sa dojebe nasrot v meste tak si robime srandu este dlho stoho ... a taaq Ked mi neičo vadi už moc poviem im že to už neni sranda aečšinou ma posluchnu ... (inak na prvom stupni zs .... som šikanu zazil potom som si povedal a dost dojebal som jedneho a to bolo v pohode.... skus im dať nabradu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
...ale cloveku len tolko budu robit zle pokial si to necha...alebo maj na haku...oni sa hadam zobudia a ked nie to nech ta uz netrapi...ale takych kretenov mam najradsej...ich taak zivot ubije...
Podľa mňa, názory typu "vypičuj ich a prestanú" sú hovadiny, ktoré to určite nevyriešia.
Poviem to drsne, ale to sa nevyrieši, stále budeš v ich očiach ako niekto z koho si môžu uťahovať, toto sa vyrieši len časom.
Predpokladám, že končíš strednú, za chvílu budeš na výške, tam už ľudia maju kusa rozum. Máš šancu začať odznova, hlavné je mať v sebe kus sebavedomia, pýchy a hrdosti, to si nesmieš vziať za žiadnu cenu!
Určite ale na tom máš veľkú zásluhu aj ty, možno si málo komunikatívny, nevieš sa zaradiť do kolektívu atd. , takých ľudí si bohužiaľ spoločnosť rada doberá.
Tu je, ako som povedal chyba v minulosti a podľa mňa aj vo výchove rodičov.
Ale fakt nič proti, snažím sa pomôcť.
Zhrniem to tak, že teraz s tým už bohužiaľ nič nespravíš, je proste neskoro. Ale hlavu hore, skús trošku prehodnotiť aj svoje správanie, nahrab v sebe kus sebavedomia a skús začať od znova, napríklad na spomínanej výške, alebo zamestnaní.
Uvidíš, časom sa to vyrieši určite, ale musíš pre to spraviť niečo aj ty
Ako prvý krok sprav niečo s vlasmi, gél je lacný, vyzeráš celkom v pohode, môžeš s tým pracovať.
Samozrejme ale hlavné je to čo zmeníš vo vnútri, nie vonku, to ostatné sú len detaily.
proste použi na nich tú istú taktiku začni si robiť srandu ty z nich