Pred nejakým časom som si zvykla zaspávať pri hudbe s mp4-kou v ušiach. Absolútne sa mi nedá teraz zaspať bez nej, pretože cestuje mimo domova . Je to dosť blbé, máte aj vy takýto problém?
ja ziez malokedy sa mi stane ze zaspim bez hudby heh no uz som tolko sluchatikdolamala az to boli heh no raz ma asi zaskrtia-tie sluchatka ked ich budemmat obtocenen kolo krku
tiez zaspavam s hudbou...ale nemam ju na usiach...no vzdy to po par pesnickach vypnem, mam to hned poruke, tak no problemo...lebo ked uz sa dostanem do polospanku, tak uz chcem ticho...
@3 slúchadká sú poväčšine šmejdy, aj ked za ne pomerne dosť človek zaplatí, pričastým používaním sa hned doničia.. Mne sa napríklad stále stáva, že hudbu prehráva nahlas, von z mp4, nie do slúchatiek, a ja si to nevšimnem, no a samozrejme mám na takmer plné volume a pobudím celkom nechtiac polku rodiny. (A)
@5 podobne to mám aj ja, lebo ja hudbu počúvam dosť nahlas, musí ma proste dostať do spavej nálady a potom už balada .-) len do tej nálady sa mi ťažko dochádza bez hudby, preto tu toľko straším dnes
ako sa mi chce ako kedy....ked som unavena, lahnem a bum-spim, a ked sa mi este nechce spat, tak si pustim pesnicky napr. evanesence - my immortal, avril lavigne - innocence,christina aguilera - hurt, alebo beautiful, Limp bizkit - behind blue eyes, Metallica - nothing ellse matthers
ja ako kedy...raz zaspávam s hudbou, inokedy bez nej...
ale aj keď ju počúvam, tak nikdy nie cez MP3, na to mám vežu. pekne si hodím do nej napálené cd, nastavím hlasitosť a takisto aj funkciu SLEEP - čiže po určitom čase mi veža sama vypne...a je pokoj
Ja mam na zaspavanie pri hudbe svoj postup. najprv si pustim par oesniciek od Iron Maiden, potom jednu-dve od Paradise Lost a nakoniec nieco hlucne od DIMMU BORGIR inak nezaspim
Nikdy ale fakt nikdy som nezaspal zo zapnutou hudbou, vždy som tak, že to vypnem a idem chrápať. Taktiež je príjemné len tak v tmavej izbe pred spaním počúvať Angels & Airwaves - » www.last.fm/music/Angels+%2...
som v izbe s dvoma sestrami 16 a 21 rocnou a hudbu pocuvame nonstop.. cez den, cez noc.. radio EXPRES u nas hra od rana do rana .. ziadne sluchatka a spi sa nam sladko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak čo si púšťate na brú noc?
ale aj keď ju počúvam, tak nikdy nie cez MP3, na to mám vežu. pekne si hodím do nej napálené cd, nastavím hlasitosť a takisto aj funkciu SLEEP - čiže po určitom čase mi veža sama vypne...a je pokoj
Nikdy ale fakt nikdy som nezaspal zo zapnutou hudbou, vždy som tak, že to vypnem a idem chrápať. Taktiež je príjemné len tak v tmavej izbe pred spaním počúvať Angels & Airwaves - » www.last.fm/music/Angels+%2...