Neserú vás tie ponižujúce a trápne komentáre v diskusiách?
Mňa teda poriadne...a to som dosť trpezlivý človek....
A ak niekto nepochopil,myslím tým že čo ja viem dakto o niečom založí diskusiu a nejaký ,,fas,, to totálne zvrtne tak,že človek ktorý diskusiu vymyslel je totálne znechutený,,,
ked niekto povie daj si facku a podobne veci, mam chut mu vyrvat z brucha creva a spravit si z nich klobasy.. ale sarkazmus a nieco na styl @2 mi vzdy vycari usmev na tvari a zahreje pri srdiecku
ako kedy. v rozumných diskusiách by nemuseli byť, ale v tých klasických prijebaných fórach byť proste musia, lebo tam sa nič konštruktívne napísať ani nedá
@11 to je pejcovina, tie diskusie by potom nemali hlavu a patu keby si polku komentarov vytrhala....a presunut ho nakoniec uplne odveci nakolko ludia takisto reaguju na seba
Tu su to tak rozdeluje. Niekto reaguje na vsetky diskusie ako kok a niekto vie aj normalne odpovedat. Ale suhlasim s tebou niekedy je to troska trapne ked sa niekto snazi pretocit diskusiu a spravit zo zakladajuceho- debila.
Ale veď to robí Birdz Birdzom.Vôbec ma neserú hlúpe komentáre,je tu drvivá väčšina viacmenej detí a preto tu nemôžeš očakávať nejaké zvlášť inteligentné reakcie a aj preto je tu väčšinou sranda.Tak si to tak neber a budeš vidieť že je tu fajn.FB je proti tomuto šuviks.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Napr. ak bude komentár 20 ľuďmi označený za zlý, tak sa vymaže z komentárov alebo presunie niekam na koniec diskusie ako najhorší.
Ha! Toto nemá tuším žiadne fórum ktoré poznám.
@tomas - Nápad, čo ty na to?
ale inak ja by som bola za
@14 existuje ešte zoraďovanie podľa času
ps. ja len tak, že nápad
inak suhlasim s @camilla @7