Keď už tu riešime ozaj všetko, tak môžme rozobrať aj nesmrteľnosť chrústa. Je naozaj nesmrteľný? Prečo? Skúšali ste už chrústa zabiť? Chceli by ste byť chrústom? Čo si myslíte o jeho nesmrteľnosti? Je to vymyslené alebo vedecky potvrdené? Ak ho už ani vo
bohužiaľ som svedkom, že chrústy nesmrteľné nie sú, jeden známy ich z mne neznámeho dôvodu chytal a myslím, že aj hádzal do spišskej hrušky, ktorú pil, čiže nie sú nesmrteľné a to si ešte radšej nespomínam na iného, ktorý mi spomínal pečené chrústy (blee)
ja tú ich nesmrtelnosť chápem tak, že sa stále vracajú v pravidelných intervaloch .... ved' si zoberte že tak raz za 3-4 roky tu máme chrústiu inváziu..a potom d'alšiu a d'alšiu
minule na pisomke z matiky, ked som totalne nic nevedela a len tak som pozerala do prazdna zrazu ucitelka zahlasila "hej, a ty co tam rozmyslas o nesmrtelnosti chrusta?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
trhal im kridielka, tie sa odovzdávali a za to dostal nejake prašule
teraz by zelení rozpútali vojnu za také nieč
filip
a chrustom by som nechcel byť, mohol by mi niekto niečo odtrhnúť a to bolí, jujky júúúúúj
/podla ich vzoru sa prisposbili aj isti nasi spoluobcania-keby padla atomovka my skapeme ale oni si ziju dalej/