Keď ste nespokojní so službami predavačiek,úradníkov a všetkých, ktorých slúžia ľuďom. Vyjadríte svoju nespokojnosť nahlas? Poviete im priamo, že tu majú veľmi neochotnú obsluhu alebo si to necháte pre seba a vždy to nejak pretrpíte? Aká bola ich reakcia?
nemam problem nechat si zavolat veduceho, majitela, podat podnet na SOI a pod. Ked som bol naposledy na SK, v Tescu mi zle zauctovali nejaky tovar, samozrejme cena bola vyššia ako na cenovke, pokladnicka a potom aj jej veduca sa vyhovarali a hadali, dal som ich na poriadok...
z mojej skusenosti, ludia picuju na sluzby iba pretoze tie povolania povazuju za cosi nizke a sami nemaju ani sajnu ake je to narocne a ako sa ti ludia v skutocnosti snazia, proste len hladaju zamienku napicovat na nich, lebo sa to tak zvykne. ludia su na nich nezmyselne prisni. napr ocakavat od niekoho kto to ma tak debilne zaplatene aby sa usmieval cely den na kazdeho ked obsluhoval x pochybných existencii? a vôbec ved nejaky casnik je pre mna totalne cudzia osoba a nechodim do restiky aby som sa s nou kamosila tak preco by mi malo zalezat aby bola na mna mila? proste wtf, ked mi donesie jedlo tak som spokojna a bodka. alebo pokladnicka, nablokuje, vida a vlastne ma obtazuje, ak toho povie moc mileho, ved ja tiez nechcem pretvarovat, ze mi je kazdy sympaticky. akoze ked je mila na kazdeho tak potom ma ta jej milota voci mne tak dost nulovu hodnotu, by som povedala, nie? tak naco sa stazovat, ze sa neusmeje? mne jej usmev nechyba a myslim ze usmev je dobrovolna vec, netreba z toho nikoho strielat ak nema naladu...fakt akoby boli otroci a to sa mi zda nefer...
Kedze nezijem v kokotistane tak taketo veci neriesim. Nestalo sa mi, ze by som bol nespokojny kedze toto je krajina orientovana na sluzby a ak nevies ako ich poskytovat tak ides do krachu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak zlé
nekúpim, vrátim a nikdy sa tam nevrátim...
"V miestnosti sú traja a len čo jeden pracuje, čo je to?"
Odpoveď "Dvaja úradníci a ventilátor."