To nie je ani nespravodlivost, ani zakon schvalnosti, ani podnet k tomu stat sa pesimistom, ale holy fakt, ze radost a stastie povazujes, ako vacsina ludi, zrejme za stav normalny, ale ked nieco zlyha alebo nevyjde podla predstav, svet sa ruti.. a pritom preco? Nikto Ti nikdy nesluboval, ze zit je lahke a idealy vzdy vyjdu. Mozno len prehliadas to, co naozaj mas a bolo by iste mnoho dovodov byt rada, ale Ty ich nevidis.. Mozno sme len zaslepeni tuzbami po planoch do buducnosti, ze pre ten lesk a ziaru nevidime radost vsedneho sveta.
..povedal pesimista a odisiel sa smiat na inej diskusii.
lebo keď sa veľmi tešíš.. dopadne to normálne, takže horšie ako tak, ako si to predstavuješ...
keď so hovoríš, že to nevyjde, bude to oničom, dopadne to normálne, ale lepšie ako si to predstavuješ....
takto sa dá zábava dobre manipulovať, dnes som mal party, ktorá vyzerala, že nedopadne dobre.. rodičia mali nervy, že bordel , nič nenachystane, žiadny obed nemame.. a neveril som, že ma kamaráti počúvnu a nejaké jedlo prinesú...
priniesli, najedli sme sa, zabavili, a som spokojný s dnešným dňom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skús horekovať, že ti to nevyjde a podarí sa ti to, čo chceš
aspoň u mňa
..povedal pesimista a odisiel sa smiat na inej diskusii.
keď so hovoríš, že to nevyjde, bude to oničom, dopadne to normálne, ale lepšie ako si to predstavuješ....
takto sa dá zábava dobre manipulovať, dnes som mal party, ktorá vyzerala, že nedopadne dobre.. rodičia mali nervy, že bordel , nič nenachystane, žiadny obed nemame.. a neveril som, že ma kamaráti počúvnu a nejaké jedlo prinesú...
priniesli, najedli sme sa, zabavili, a som spokojný s dnešným dňom
v poslednej dobe toto zažívam ja vkuse!
alebo sa tešíš na veci, ktoré nezávisia od teba, ale od druhých.........