Už asi 6.rok som nenormálne zbláznená do už bývalého spolužiaka(zadaného). Skoro vôbec sa nevídame, no napriek tomu ma to stále nevie prejsť.Nedokážem mať iného chalana, lebo by som ho neustále porovnávala s tým mojím vysneným.Niekedy sme chodili von, al
tiež som sa snažila riešiť jeden (ne)vzťah niekoľko rokov.. zblížili sme sa a potom ignor, teraz má frajerku a už sa mi neozve... proste na to nemyslím, je to debil... a tiež by si to už nemala riešiť, nie je potom ten pravý a zbytočne si "zaseknutá" .. ži!
ťažko sa radí človeku, čo je zahľadený tak dlho do jedného muža, ale neidealizuješ si ho náhodou? nepoznáš ho dokonale, nevieš aké má zlozvyky, neduhy, zlé vlastnosti.. ešte si nemala možnosť spoznať ho takto do hĺbky. a preto nemôžeš vedieť či by si sa po mesiaci vzťahu s ním aj nerozišla... možno sa mýlim, ale skôr si myslím, že ľúbiš svoju vlastnú predstavu o ňom a nie jeho ako človeka... ale tak ako v ňom vidíš "pána božského" tak ho môžeš vidieť aj v druhom.. len sa netreba báť zavrieť jedny dvere a nechať priestor nech sa otvoria druhé.... viem, snažíš sa o to 6 rokov, ale tvoje šťastie je len a len v tvojích rukách. ak sa úprimne vo svojom vnútri rozhodneš, že chceš naňho zabudnúť a dať možnosť láske u niekoho iného tak časom to určite príde.. len sa netreba báť..
to je tak, že za tých pár rokov poznám, aký je a aj jeho chyby a mám ho rada aj s nimi...nuž čo...musím sa nejako donútiť na neho nemyslieť, zabudnúť...každopádne ĎAKUJEM za rady
je to 6 rokov! trošku prestaň rozmýšľať nad minulosťou, lebo to je v tomto smere vážne stratený čas. Ak sa máte stretnúť niekedy v budúcnosti, tak sa stretnete, ak nie, tak nie, hold, život je pes... tak ži ďalej, vieš, koľko je podobných chlapov na Zemi.. ?
a nikdy uplne nezabudnes ze si ho poznala a tak.. ale tazko v tomto radit.. clovek sa musi aj premoct.. ja som bola takto namotana neviem, rok a pol, dva roky? a teraz ked mam partnera zistila som ze toho predtym som ani nikdy nemala rada, bola to len platonicka laska, sak som nic o nom nevedela.. lenze nastastie spraval sa jak kkt cize mi dal dost prilezitosti znenavidiet ho a dnes si na neho uz ani nespomeniem musis sa jednoducho sama snazit.. v tomto ti nikto iny nepomoze, 6 rokov je 6 rokov, ak nechces zmeskat cely svoj zivot daj si facku, potom aj druhu, popripade si buchni hlavu do steny ale zacni hladat niekoho ineho, prepni radar spoznavaj sa s novymi ludmi
@estrella5 ma pravdu. Nepoznas ho, nevies, aky je v skutocnosti. Moznoze je uz celkom iny. A skoda sa trapit kvoli jednej osobe. Malokto za to naozaj stoji.
zabudni na neho... keď sa nič nestalo za tých šesť dlhých rokov tak prečo by malo teraz?... ako už bolo spomenuté, neostaň "zaseknutá" pri jednom chlapcovi, ktorého si si možno len zidealizovala.
@hoperpohroma hej ved ..este aj chodim po ceste a ked mi pride na rozum, tak si taku drbnem a potom vsetci pozeraju, ze mi sibe ale snad si ho z tej sprostej hlavy vyplieskam
@najni realita je uplne ina ako ten tvoj vysneny.. sama hovoris, ze kazdeho porovnavas s tym ,,vysnenym,, tak sa s nim nejako pokus stretnut a potom case mozno zisits, ze taky uzasny ani nie je ... len ked si s nim neni v kontakte.. stale budes v tom aky je skvely...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Chces takto fungovat dalsich 6 rokov ?
a nikdy uplne nezabudnes ze si ho poznala a tak.. ale tazko v tomto radit.. clovek sa musi aj premoct.. ja som bola takto namotana neviem, rok a pol, dva roky? a teraz ked mam partnera zistila som ze toho predtym som ani nikdy nemala rada, bola to len platonicka laska, sak som nic o nom nevedela.. lenze nastastie spraval sa jak kkt cize mi dal dost prilezitosti znenavidiet ho a dnes si na neho uz ani nespomeniem musis sa jednoducho sama snazit.. v tomto ti nikto iny nepomoze, 6 rokov je 6 rokov, ak nechces zmeskat cely svoj zivot daj si facku, potom aj druhu, popripade si buchni hlavu do steny ale zacni hladat niekoho ineho, prepni radar spoznavaj sa s novymi ludmi