Zdravim mohli by ste mi poradit s mojim problemom .. Mam kamaratku ktoru milujem .. podstate sme najlepsi kamarati ... s tym rozdielom ze ja som sa donej zamiloval .. pozname sa dosť dlho, a za ten čas som zistil ze knej citim nieč
ona ta ma rada ako najlepsieho kamarata. Jednoducho nic viac ale nechce o teba ako kamarata prist. Nemozes s tym nic urobit, akurat tak ju stratit uplne.
Mas jednoducho smolu. Prestan ju balit a spravaj sa ako doteraz.
ak proste nie si ´´jej tip´´ tak s tým nič nenarobíš... buďte radšej kamoši, ak zas tam istá šanca je tak to nevzdávaj, len na ňu moc netlač lebo ptm nebude ani jedno
nie ! určite nie ! jednoducho jej normalne povedz že nedokažeš byť s nou len kamarat, a chod dalej pretože stale sa budeš trapiť s tym, a neda ti to pokoj staleš ju budeš baliť a ten kamaradsky vzťah sa bude len zhoršovať až pokial sa nenasere a neukonči ho prave preto. Teda rovno jej povedz že nedokažeš byť s nou kamarat a že s nou končiš. ak jej aspon trochu zaležalo na tom kamaradstve, tak sa nad tym všetkym zamysli a začneš jej chybať, a ked sa neozve taK asi nestala ani za to kamaradstvo ak ano potom si už len stači všetko rozumne vysvetliť a potom sa uvidi ako to bude dalej....a či sa vyskytne skutočny problem prečo nechce byť s tebou alebo to skusite ale problem že si nechce pokaziť kamaradsky vzťah už bude vyriešeny....
@kosmiklove - každý vzťah na svete skončí buď rozchodom, alebo smrťou jedného, prípadne oboch partnerov. aká presne je v takejto situácií tvoja definícia "nedopadne dobre"?
bože týmto prešiel každý,toto je odpoveď dievčaťa keď ta nechce odfajčiť,tak ti povie že nechce pokaziť kamarátstvo... to ste už fakt taký hlúpy,čo by holka cca vo veku 15 rokov vedela čo chce a čo môže pokaziť, keď sa holke v takom veku niekto páči tak to skusí.
Nechcem sa chváliť, ale toto isté zažíval aj jeden z mojich najlepších kamarátov (sme taká partia, ktorá chodieva von o počte 4 chalanov a 2 báb). Tomuto kamarátovi som sa páčila už od škôlky a držalo ho to do nejakého marca tohto roku. Vedela som o tom, ale nemohla som s tým nič urobiť, lebo ho považujem za dobrého kamaráta, navyše som si už starého klofla, takže...
Našťastie to akceptoval a nejako sa z toho vystrábil a teraz so mnou preberá nejaké dve slečny, ktoré stretol na hokeji a nevie sa medzi nimi rozhodnúť
fráza "nechcem pokaziť naše kamarátstvo" je u mňa veľmi známa ale.. nieje to dvôvod na to, aby ste neboli spolu... možno k tebe cíti len kamarátstvo, no nechce ti to povedať.. možno si myslí, žeby si sa urazil alebo, neviem.. pozri.. pokiaľ ľúbi aj ona teba, budete spolu na.. 98%.. tie 2% je rezerva ale.. uvidíš.. všetko bude tak, aby bol každý spokojný
nejlepšie je povedat to tej babe narovinu...nech vieš v čom si....a potom uvidíš aké bude mať ona reakcie..a ako sa bude k tebe správať..a podla toho posúdiš...či aj ona k tebe niečo cíti...a ak nie..tak budte len kamaráti..ale potom sa jej dako "nevtieraj"...to baby zase nemajú v láske ked sa im nasilu niekto pchá do r*ti..:ň...tak držím palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mas jednoducho smolu. Prestan ju balit a spravaj sa ako doteraz.
ale tieto problémy bývajú ošemetné a individuálne..mal by si to spraviť tak ako to cítiš..
Good luck, anyway!
maximálne to nechaj na to, čo prinesie život ... nikdy nevieš .. možno sa jej postoj zmení
ale snad sa mylim a hlavne otvor oci po svete beha kopa dalaich bab
Našťastie to akceptoval a nejako sa z toho vystrábil a teraz so mnou preberá nejaké dve slečny, ktoré stretol na hokeji a nevie sa medzi nimi rozhodnúť
Keď ona nechce,tak si váž to,že ju máš ako najlepšiu kamarátku.
Ja som si takto rozbila kamarátstvo,tým,že som sa s ním dala do kopy.
Chodili sme spolu 9 dní.
Uvedomila som si,že to nemá význam.Pretrpel to.ja tiež.
a teraz sme najlepší kamoši...
troška prehodnoť to,čo chceš viac