Mam problem..mam kamarata, ktory sa pred rokom rozisiel so svojou babou. Maval chvilkove navaly smutku ale po case to prestalo, lenze teraz sa mu to zase zacalo vracat. A este sa velmi rozpil v poslednom case. Je mi to luto a neviem, co mam robit, ako mu
musis s nim travit cas a aby ste chodili niekam . proste aby ste boli stale v pohode a nemal cas premyslat nad nou.. lebo ak je sam a nudi sa doma tak to potom tak je..
@Pt skus ho stale zapajat do roznych aktivit, nebude mat cas trapit sa nad nou, napr. chodte na futbal spolu, pozbierajte partiu dalsich a chodte do kina,na koncert,na disko,zahrajte si daky sport,vyrazte si na kupalisko a zoznamte sa s novymi kockami...je toho vela. mohlo by to aspon trochu pomoct ked by mal stale nejake cinnosti ktore moze robit, aspon by nechodil pit ako hovoris, nebolo by na to tolko casu. Alebo este by som na tvojom mieste skusila prist na to, preco to zase zacalo-urcite nie odveci sa mu to vratilo daco sa muselo stat...
@pernik ale ked sa človek zalúbi až po uši tak potom problem velký....a človek ani nevie čo robí, víš to je lahko povedať že ta baba zato nestojí ale ked je pre neho celý život tak sa nečudujem
@wardog@9 Plne súhlasím. Ja mám 16 (ale nikomu to nehovor ) a hoci sa to netýkalo baby, ale chalana, mala som veľký problém na neho zabudnúť po 3 mesiacoch. Ešteže sme dali znovu dokopy
@gothicpoethic Každý je iný, ja to takto neberiem, v mojom veku sa trápiť koli dievčatám nemá zmysel.
Je pravda, že keď som sa rozišiel s dievčaťom s ktorým som bol pol roka tak mesiac som bol v piči dosť no potom som to už neriešil a teraz sme znovu dobrý kamaráti.
myslím že by si ale v prvom rade mal ujasniť či na ňu naozaj chce zabudnúť alebo mu to vyhovuje takto sa týrať, len preto aby mal pocit že niečo cíti, že ju ešte má vo svojom živote..ale inak nápady s rozptyľovaním sú fajn, mal by si ho brávať častejšie vonku a tak..a hlavne asi nejako zariadiť aby nejako nedochádzalo ku kontaktu s ňou..pretože to mu asi veľmi nepomáha podľa mňa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja by som už ani nevedel,ako sa volala
asi tak ako tento moj
@pernik @6 Človek sa môže dojebať aj v 15tich
Je pravda, že keď som sa rozišiel s dievčaťom s ktorým som bol pol roka tak mesiac som bol v piči dosť no potom som to už neriešil a teraz sme znovu dobrý kamaráti.