rozhodne @antifuneracka . Nemyslím to teraz ako urážku ale správaním je mi to asi najnesympatickejší človek odtiaľto. A potom ešte @transplantovana . I keď to samozrejme neznamená že voči nim niečo mám ak by som ich stretol na ulici
ale keď mám konkretizovať: flysser - i keď ho nepoznám, ale fóra sú strašné, etelnair - pretože je to najväčší kretén, ale to by mi nevadilo, keby sa vkuse do mňa nestaral, a h8u - ako blogy fajn, ale nie je mi sympatická, no nemám nič proti nej, a z časti aj @23
ok, jeden fejk tu budem teda menovať, keďže sa pripomenul ďalšou prijebanou diskusiou - frflos.
ale inak je smutné, ako si tu dokážete menovať toľko ľudí, a hľadať stále ďalších a ďalších... nič lepšieho na práci, ako vyrábať si tu konflikty s imaginárnymi ľuďmi? -.-
@mm47 lebo je to grobián a a zaslúžil by si prevýchovu, potom šeci kurevníci, nackovia, a iní debili z báb tu zatial nikto nie je vyslovene nesympatický
@coquette Neber to tak, že by som ťa neznášal alebo čo...to ani nemôžem povedať, pretože ťa osobne nepoznám. Téma znie "nesympaťák" ...nesympatické sú mi tvoje názory a postoje na mužov...takže tak...inak, neber to v zlom človek by niekedy bez svojich nepriateľov nevedel existovať
@firestorm mne je jedno kto sa ako stotožňuje s mojimi názormi , mne sa zase nepáčia tie tvoje. To máš pravdu čím viac čítam príspevky od chlapoc tým sa cítim nadradenejšie,ale neber to osobne inak si určite sympaťák
@coquette Moje názory? A v čom? Ja vo svojich názoroch neurážam a nepodceňujem ani nijak inak ženy nedegradujem...takže nechápem, kde sa ti moje názory nemôžu páčiť...ale whatever...
@coquette ale inak pôsobíš tak...raz píšeš múdro, inteligentne. Následne píšeš s prepáčením ako sedlaňa (používaš mnoho slangov, furt hovoríš o tráve, o tom ako sa chceš zhúliť, ako miluješ trávu a pod.) a potom zasa píšeš kvázi inteligentne, potom zasa ako hlupaňa...No buď to si jeden veľký FAKE a TROLL, ktorého hlavný účel je iritovať ľudí a podnecovať v nich zlobu...alebo si schizofrenička...
vsetci ti, ktori tu v priebehu 2 minut pridaju 15 rovnakych fotiek typu - ja z prava, ja z lava, ja z predu, ja spulim pery, ja vytrcam prsia, ja sa tvarim milo..
A k téme: aj keď som si myslel, že niektorí užívatelia sú mi nesympatickí svojimi názormi, vždy ma prekvapia, že niekedy napíšu veci s ktorými súhlasím.
@nietimekki to že pôvodná teória je dobrá uznávam aj ja. ale nie pre tento svet, túto spoločnosť. ale ty si aj vyslovene obhajoval vtedajší režim u nás, preto som ťa nazval komunistom
všetky vymaľované babenky, ktoré to tu zamorujú svojimi fotkami a v živote tu nevyvinuli žiadnu inteligentnú aktivitu.
potom ten, čo sa stará o to, aby tu každý deň pribudli minimálne 3 blogy v jazyku, ktorému nikto nerozumie a ešte aj o téme, ktorá nikoho nezaujíma (myslela som si, že francúzština je príliš, ale japonsky?)
ten trinásťročný vševedúci miliardár najnovšie.
a ešte aj iní by sa našli, ale to je premenlivé, to neriešim.
@veroniques ... Nevadis mi, len si vsimam specialne tvoje spravanie a zda sa mi ze si sa asi nikdy nad sebou nezamyslela... Proste ty proti celemu svetu... Asi nieje chyba vo vsetkych birzdakoch ale v tebe. Alebo si tu tym picovanim riesis svoje komplexy alebo co... Kazdopadne uz ti aj ja budem vadit za tento moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
a @louis , lebo je to nacisticky cock
som rád, že ma križuješ na kríž a robiš mi tým láskavosť...
na birdzi mi nie je nikto nesympatický, rozdeľujem birdzákov podľa názoru na vieru v Boha, ale nikoho za to nesúdim.
príde deň, keď každy zisti Pravdu......filip
ach jaaaaaaaj
@mm47
@leilla
@poke
@klaudiqaaa
@janehonda
..prva polovica o tom vie, druha polovica je mi prosto nesympaticka ich vystupovanim
dík za úprimnosť .........filip
@momoglamorous
@flysser - kvôli tomu že ma nazval komunistom len za to že som povedal že pôvodná teória je dobrá.
skor to poviem tak, ze sympaticki su mi tu tak mozno piati ludia
ale inak je smutné, ako si tu dokážete menovať toľko ľudí, a hľadať stále ďalších a ďalších... nič lepšieho na práci, ako vyrábať si tu konflikty s imaginárnymi ľuďmi? -.-
viem koho ignorujem,ale to je len take osobne..
a ten madar urhend ci jak sa mu nadava,ten mi je nesympaticky
a @coquette jku zacinam mat rad
ostatok nepoznám a vytvárať si na niekoho názor podľa jeho pôsobenia na nete mi príde
Ale radsej nikoho nikdy neprevychovavaj ani nevychovavaj
Nejaký chalan, ktorí stále zakladá fóra o tom, ako je najebaný a má rád čučo...
Jeden retard, ktorý ma stále otravuje cez TS a chce mi robiť sluhu...
Zajkousko - dlho bol super, len nepáči sa mi to, že začal teraz písať všade o Bohu
Ešte taký jeden chlapec, na nick si nespomeniem, no má taký mne nesympatický druh humoru a prejavuje sa aj tam, kde by nemusel...
mam degesa..
@kto
čisto len podľa komentov vo fóre, fotiek a profilov...
heh, štoplík, kde si sa fotil v pitevni? ....
@koprdil
mal by som ti poslať svoje foto a sa do mňa zamiluješ .....filip
A k téme: aj keď som si myslel, že niektorí užívatelia sú mi nesympatickí svojimi názormi, vždy ma prekvapia, že niekedy napíšu veci s ktorými súhlasím.
Takže už ma tu serú iba fejky.
potom ten, čo sa stará o to, aby tu každý deň pribudli minimálne 3 blogy v jazyku, ktorému nikto nerozumie a ešte aj o téme, ktorá nikoho nezaujíma (myslela som si, že francúzština je príliš, ale japonsky?)
ten trinásťročný vševedúci miliardár najnovšie.
a ešte aj iní by sa našli, ale to je premenlivé, to neriešim.
len toľko, nebudem tu písať kto mi je nesympatický, lebo neviem..
@roman103
@coquette - tú síce príliš nepoznám, ale stačilo mi pozrieť sa na jeden jej článok a
Ja som sa tu síce nevyjadroval, ale mne sa tí ľudia až takí imaginárni nezdajú.
"polka z vas su madari a tu druhu polku tiez neznasam"
nie, fakt, mne su proti srsti takmer vsetci, nechapem co za haved sem prislo, je to ako infekcia webovych stranok...
par vinimiek sa naslo, ale casy kedy bol birdz plny prijemnych ludi su uz prec.
a ešte mi napadlo:
@alf4111 , korý mi už od novembra pravidelne vypisuje vety typu "ahoj mozme bit kamosi?" (blee)
@pijemzelenycaj diky, aj ty si mi sympaticka!
@sipimoponkapa
niektori ludia su jednoducho ini ako ja, ale to je celkom prirodzene
a ak ma niekto nezaujima, alebo mi na nm nieco nesedi, prekaza, vadi, tak necitam jeho prispevky, nepozeeram sa na jeho fotky atd. nie?
@85 sto bodov