Myslim, ze klasika je EEE alebo este som mal moznost sa asi 3 minuty pohrat s jednym Lenovom a na prvy pohlad mi prisiel ako lepsia volba, no stvalo by ma, ze by som si tam nemohol pozriet HD filmy.
@ao netbook, co utiahne hd film, a stary 9 eee ? pochybujem.. mal som 10 eee, utiahol 720p ako tak(obcas siel zvuk pozadu) na plnom vykone , ale pri 1080p si ani neskrkol... a prave preto som sa ho potom co najrychlejsie zbavil
pokial chcete netbook na filmy kupujte napriklad Asus Eee 1201N, ma ION grafiku ktora dokaze akcelerovat filmy a hdmi, uz vela 1080p a blu ray filmov som cez neho pozrel na telke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Rozlisenie netbookov sice nie je ziadne terno, ale to ani HD rozlisenie.
Samozrejme zalezi na tom jak je to encodovane - niektore formaty su zverstvo aj na ovela lepsich strojoch
Ale suhlas v tom, ze pozerat filmy (akekolvek, nielen hd) na tom prtitku je fakt len nudzovka
asus 1001p ak to chce len na web a wifi
1001px ak chces aj bluetooth
ine nekupuj... kup radsej poriadny notas
@ikuto 1080p je fullHD. HD je prave 720p co ide bez problemu (ale znovu zalezi na tom cim to je encodovane)
(samozrejme, ze na plny vykon, bez toho to nema zmysel)