@dee99 ten je asi na inej platforme ale dík za tip @melancholik aj ten som tam chcel dať, ale zúžil som to radšej @slackerbitch tiež mám dosť iných, z tohto zoznamu som videl tak 5, ale dal som sem tie populárnejšie a Sex som dopozeral dnes a ani sa ti nečudujem
@blake95 Reign (Kráľovstvo) - asi aj jediný historický seriál okrem minieriálov ktorý som videla celý a nevedela sa dočkať pokračovania. Odporúčam je to skvelý historický seriál.
Nechápem ako niekoho môže baviť umbrella academy.
Keby som do jednej miestnosti nahlad 30 ADHD detí a zaspypal ich cukrom, stále by vytvorili originálnejší scenár.
Unorthodox, Mindhunter, Caliphate, Kingdom (top!), Black Mirror, After Life,...a niektoré z vyššie spomenutých.
Čo ale nechápem je ten boom okolo seriálu You. Síce to malo potenciál, ta téma je skvelá, no to prevedenie bolo priam žalostné. Za mňa teda čisté sklamanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
stranger things mi je luto, ze kvoli korone nic nebude tak skoro
@melancholik aj ten som tam chcel dať, ale zúžil som to radšej
@slackerbitch tiež mám dosť iných, z tohto zoznamu som videl tak 5, ale dal som sem tie populárnejšie a Sex som dopozeral dnes a ani sa ti nečudujem
az na simpsonovcov, profesionalov a par inych vynimiek
Ale z uvedeného sa mi tiež páčil Witcher, You ...a 13 reasons (to som však videl len prvé dve série zatiaľ)
Keby som do jednej miestnosti nahlad 30 ADHD detí a zaspypal ich cukrom, stále by vytvorili originálnejší scenár.
Čo ale nechápem je ten boom okolo seriálu You. Síce to malo potenciál, ta téma je skvelá, no to prevedenie bolo priam žalostné. Za mňa teda čisté sklamanie