Momentalne mi sluzba Netflix nedokaze ponuknut nic, svoj oblubeny film alebo serial sledujem v najvyssej moznej kvalite a to ze musim film stiahnut je par minutova zalezitost. Netflix neobsahuje dabing ani CZ, SK titulky, takze vela ludi tato skutocnost odradi, pravdaze titulky sa daju prerobit na podporovany format a nasledne nahrat, ale tu to straca svoje caro, komplikuje sa to! Momentalne je to zbytocnost a pocet ludi, ktori budu sluzbu nadalej pouzivat bude malo.
@andegor Za Netflix sa zatiaľ absolútne neoplatí platiť ... žiadna lokalizácia do slovenčiny alebo češtiny (žiaden dabing a dokonca ani titulky) + chýba veľmi veľa filmov oproti americkej verzii
@77hanes77 pre cloveka, co vie anglicky je to super. anglicke titulky si tam zapnut mozes, ak potrebujes a verim, ze filmy a serialy tam casom pribudnu. ved sa to u nas este len rozbieha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Slováci :,)
inak som používal popcorntime - ten bol super pokial ho nezrušili
na hudbu soundcloud a spotify ...
ale inak iba cez torenty fungujem furt
ale ina torrenty
ale asi si kuknem ten netflix, vraj prvych 30 dni je zadara
@3
No som zvedavý, ale pevne verím, že čoskoro príde aj lokalizácia (dabing, alebo aspoň české alebo slovenské titulky)