Predplatil si to niekto a je spokojný? Ja som to mal asi pred rokom 2 mesiace a za ten čas som si aj pozrel všetko čo som ešte nevidel/zaujímalo ma. Zaujíma ma, či to niekto využíva aj dlhší čas a či je spokojný s obsahom
@Kristian1112 áno, minimálne jeden taký sa tu nájde.
Dá sa to rozdeliť medzi piatich ľudí na jeden mail zaplatíš a máš tam 5 používateľov - a sa na to môžete skladať.
A po tom čo pridali, že si to môžeš stiahnuť do aplikácie na neskoršie pozretie, keď nebudeš mať net mi nechýba nič. A stále pribúdajú nové série a k svojím pôvodným seriálom začali dávať oficiálne slovenské titulky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Dá sa to rozdeliť medzi piatich ľudí na jeden mail zaplatíš a máš tam 5 používateľov - a sa na to môžete skladať.
A po tom čo pridali, že si to môžeš stiahnuť do aplikácie na neskoršie pozretie, keď nebudeš mať net mi nechýba nič. A stále pribúdajú nové série a k svojím pôvodným seriálom začali dávať oficiálne slovenské titulky.