take rubikoidne hlavolamy, mam ich zopar, tak sa da povedat, ze ich zbieram... ale nechcem velmi dalsie, kym sa nenaucim poskladat tie co mam a mam ich malicko zatial
mohol by mi niektorí z vás stručne odpovedať na 2 otázočky - prečo to zbierate? ako to začalo? alebo niečo podobné, ako čo vás k tomu motivuje... prosím?
@redbeard
1. lebo pierka sú pre mňa symbolom slobody
2. ani sama neviem, proste som raz v lese zazrela také malé pierko a zobrala som si ho domov... vždy keď nejaké uvidím, tak si ho vezmem ale začala som len minulé leto, odvtedy som ich ani veľa nenašla, doma ich mám zatiaľ 3... dúfam, že toto leto nejaké nazbieram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(netuším ako sa to volá )
roky som zbierala keksiky ku kave z kaviarni, ale len z tych co som vypila ja. ked som ich mala plnu krabicu som ich vyhodila do kosa
@maciatko0985
@tunnel
mohol by mi niektorí z vás stručne odpovedať na 2 otázočky - prečo to zbierate? ako to začalo? alebo niečo podobné, ako čo vás k tomu motivuje... prosím?
1. lebo pierka sú pre mňa symbolom slobody
2. ani sama neviem, proste som raz v lese zazrela také malé pierko a zobrala som si ho domov... vždy keď nejaké uvidím, tak si ho vezmem ale začala som len minulé leto, odvtedy som ich ani veľa nenašla, doma ich mám zatiaľ 3... dúfam, že toto leto nejaké nazbieram