Ludia su proste jebnuti a kym sa s tym nebude nic robit a nebudu za to dostatocne tresty budu v tom pokracovat a riesit si svoje komplexy na niekom kto im to nemoze vratit...
najprv som nevedela že čo tolko nadavok, že nejaka kravina teda, ale ked som videla že totok -Neznamy-muz-umlatil-psa-palicou tak sa ani nedivim, som si to ani nekukla... šak som musela hned prepinať telku, ked tu mačku tam upalovali... aj tych treba upaliť, aby vedeli, čo je to bolesť... zasrani akisi
A včera čo bolo v správach na markíze či de to, ako našli toho podviživeného vlčiaka čo bol priviazaný dosť dlho v nejakej búúúúde a ešte je aj slepý ... Chudáčik
kokoti pojebany. Keby toto spravili psikovi co je u starkej mam ho aj vo fotoalbume tak by ho zabil na mieste. dojebal. Su to kokoti. Ja by som ho zabil. ved ten pes uz bol mrti hned v tedy ako mu dal prvy krat do hlavy.
ja som si to ani nepozrela,na take veci sa proste nemozem pozerat,mne stacil taxst toho odkazu:VIDEO-Neznamy-muz-umlatil-psa-palicou.....................fakt neviem ako niekto moze niekto ublyzovat zvieratm,ved to zive tvory a maju tiez pravo na zivot,a urcite omnoho vacsie ako maju tí ktory ich tyraju,ved to niesu ludia,to je totalna spodina a odpad
Chavez ano zil. ale aj tak by zdochol vsak mu zasiahol mozog. ten pes by uz aj tak nezil. Svor som to myslel tak, vyjadril som sa zle to ano. On zil. ale majitel by ho aj tak utratil. lebo uz bol zasiahnuty ale to je len moj nazor. v kazdom pripade je to vydeo hnusne
Ja som si isty ze v tom momente keby mohol ten clovek ide na trest smrti bez toho ako znie nas zakon bo toto je zbytocne co on spravil. Ten pes mu podla vsetkoeho ani len pohladom neublizil vravim keby je po mojom ten co to spravil uz je medzi mrtvymi. Ja ked som to videl som prestal aj rozmyslat co sa mi rozum zastavil od toho co som videl. Ja ani nadavat teraz neviem bo to sa neda absolutne vyjadrit.
Bože ako to môžu spraviť nevinnému zvieraťu, to ľudia berú zabíjanie zvierat už ako zábavu alebo čo kriste pane. Ani ja som to radšej nekukala, nemám nato žalúdok.. ale je mi ho veľmi ľúto.. toho človeka čo to spravil by som posadila na kreslo no kkt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
normlane ma to rozzurilo
Ked uz ho nechcel tak bud utulok alebo dat ho utratit u zverolekara (i ked na to nevidim dovod, tomu psovi nic nebolo).
: disappointed:...
kde sme sa to dostali?(
ten pes ho mohol dohrýzť, ale veril mu .....: disappointed:
... a potom by som mu ich odtrhla!!! a viete čo by som spravila potom? nasekala by som ich a primiešala k žrádlu pre psy... nech majú proteíny