Potrebujem pomoc.. neustále mi vypisuje bývalý priateľ , ktorý nedokáže pochopiť , že môj život je rapídne lepší keď sa mi neozýva. Problém , je že ho milujem a on to veľmi dobre vie a zneužíva to.Chce sa so mnou stretnúť , ale ja už naozaj neviem ako by
snaž sa nejako zmeniť tú jeho istotu, že ho máš ešte stále rada, lebo kým si bude týmto istý, pravdepodobne sa ho nezbavíš...nekonktaktuj sa s ním, nestretávaj sa s ním, nevyhľadávaj ho a hlavne ho ignoruj, nech robí čokoľvek
dievča, chcela by som mať tvoje odhodlanie nechcieť mať kontakt s tým koho milujem...držím palce a tiež by som to asi riešila bloknutím a zmenou čísla ak to už je neúnosné
Pretože aj negatívna odpoveď, je odpoveď. Jeho to prejde potom, ver mi.
Kamarátka zažívala toto isté. On vyvolával dokonca aj jej rodičom atď.. najprv mu odpisovala nech jej dá pokoj a bla bla, čo on, samozrejme, nedal. Potom ho už prestala úplne riešiť a? Chlapec už ani nevie, že ona existuje.
Problém je v tom , že sa to už ťahá takmer dva roky nepočítam koľkokrát mi už tak ublížil, že to bolo neúnosné. No napriek tomu som mala trpezlivosť a dúfala som , že sa to zlepší. Neskôr sa to medzi nami upravilo znovu sme sa skontaktovali , tvorili sme pár. Ale znovu sa opakoval tento kolotoč.. časom som zistila , že mi bude lepšie bez neho .. našla som si priateľa pomaly som zabúdala. Ale po niekoľkých mesiacoch ma znova skontaktoval. Vyzeralo to nevinne, povedala som si fajn .. kamaráti môžme byť no neefektne ..je to jednoducho nekonečený príbeh a áno chcem sa ho už striasť a začať žiť normálne
veď ho blokni na všetkých kontách,čo máš.zmeň telefónné čísla alebo jednoducho,keď sa ozve vysvetlí mu po lopate,že nech ti dá už pokoj,že nemáš záujem a táto kapitola je bohužiaľ už uzavretá,že šancí už bolo dosť a si už z toho unavená .nech si každý žije ten svoj život,lebo k ničomu dobrému to nespeje....a viac po tomto,čo napíšeš už jednoducho ho ignoruj....
@miki33 tým, že mu to zdvihne a povie, že už nemá záujem, nič nezmení, lebo on si aj tak bude myslieť svoje a bude ju vyhľadávať ďalej...niektorí sú nechápaví, nech sa im to snažíš akokoľvek vysvetliť :/
@zuzanka700 chápem, ale samovraždou to nevyriešiš porozmýšľaj radšej nad nejakým iným razantným krokom, ktorý ťa z toho kolotoča dostane
@lintu ta to potom by bol iný psychopat a chorý to človek. zas tomuto,čo si napísala moc neverím.to by sa mal ísť liečiť potom a na to je aj asi zákon,kebyže bolo to dlhšej intenzity,čiže riskovať by to ťažko riskoval.to by potom sa dalo i právne riešiť.povedala mu otvorene,že to berie ako príťaž?z príspevkov nič také nevyčítal...koniec nemému ani vlastná mať nerozumie
@miki33 oki oki, máš pravdu ja súdim zas podľa toho, čo ja poznám kamoška má expriateľa...je s ním v kontakte, no narovinu mu povedala, že už s ním nič nechce mať, lebo teraz má už iný život...a ten chlapec si i tak naďalej myslí svoje a čaká, kedy sa raz dajú dohromady hovorím - čisté psycho
jasné, všetkých sa do jedného vreca nepatrí hádzať, ale o takom psychopatovi tu odznelo niečo už i vyššie....proste sú dve skupiny ľudí - chápaví a nechápaví
No veď tento je tiež taký nechápavý, možno som to včera napísala polopate :/ ale bola som tak vynervovaná , že mi už bolo jedno kontrolovať po sebe čo píšem . Ja som mu narovinu už dávnejšie povedala , že môžme byť kamaráti a dosť. Pochopil tomu na istý čas a potom to tak zase išlo. Ale ďakujem za rady, utvrdili ste ma už v tom konečne , že s ním musím prerušiť všetky kontakty. Inak to už nejde , dokonca aj dnes som sa o ňom dozvedela zaujímavé veci , na jednej strane poza môj chrbát na mňa nadáva a mne tvrdí , že ma miluje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pretože aj negatívna odpoveď, je odpoveď. Jeho to prejde potom, ver mi.
Kamarátka zažívala toto isté. On vyvolával dokonca aj jej rodičom atď.. najprv mu odpisovala nech jej dá pokoj a bla bla, čo on, samozrejme, nedal. Potom ho už prestala úplne riešiť a? Chlapec už ani nevie, že ona existuje.
Nechápem v čom je problém????
@zuzanka700 chápem, ale samovraždou to nevyriešiš porozmýšľaj radšej nad nejakým iným razantným krokom, ktorý ťa z toho kolotoča dostane
jasné, všetkých sa do jedného vreca nepatrí hádzať, ale o takom psychopatovi tu odznelo niečo už i vyššie....proste sú dve skupiny ľudí - chápaví a nechápaví