A určite povedať.... vo vzťahu je najlepšia dôvera... a tymto bude narušená a svedomie ti aj tak nakoniec prikaže povedať mu to... skus to vysvetlit, a ak ťa lúbi, odpusti... a ak ty läbiš jeho, tak ho neklam
Som zástancom férovosti, ak by chcel sexovať s inými, tak nech sa rozídeme, než by mi mal klamať.
Neveru neznávam, ALE ak by mi raz bol priateľ neverný a ja by som ho z celého srdca milovala a aj on mňa (hoci neviem, prečo tá nevera), a nemala by som sa to ako dozvedieť (napr. nevera niekde v zahraničí s nejakou exotickou kráskou), a bola by to len jednorázovka, ktorá by pre neho nič neznamenala, tak by som asi volila sladkú nevedomosť ako žiť v ustavičných otázkach: prečo, ako, kedy, s kým????????????
Dovera...Keby ti tvoj partner povedal, ze ta podviedol, tak mu budes doverovat tak ako doposial?Ja neviem, som soplacka a hovno sa do toho rozumiem, Stavasa, mas to tazke, ale je pravda ze v dnesnej dobe...Staava sa...Coraz castejsie...Ale nie vzdy je risk zisk...Takze sa riad svojim srdcom, nie nasimi komentmi
každý má na to svoj postoj. Mne keby si neverná, tak mi to kludne povedz. Ja ťa nechám dohovoriť, potom si vezmem čo som ti dal, odovzdám ti tvoje veci, a v mieri sa rozídeme. Pokial si dokázala byť neverná, tak zjavne tak nemiluješ svojho chlapca. Ja som neverný mohol byť, a nebol som, a to som bol opitý svedomie ti to nedovolí. ked si chceš chlapca aj dalej udržať, tak mu radšej nič nehovor...nikdy !
som proti nevere...ked uz vztah neklape tak nech sa rozidu a uzivaju si kolko chcu...a nie toto...clovek ktory podvedie je nezodpovedny a detinsky, ale ten clovek co mu tu neveru odpusti je este vacsie naivne decko...nechapem ako mozu niektore baby zozrat tie sracky ze : "bol som opity laska, uz sa to nikdy nestane, slubujem"...
btw ja by som ani nemal s kym byt neverny aj keby chcem
@4 meslo o sex iba tam boli pusi ale aj tak neveim keby mu to poviem tak viem ze ma nenecha ale nechcem ho zase zranit lebo sme sa predtym uz rozisli a tak .... tak nechcem len sa bojim ze mu to dakto povie .....a to je nadlhoo ....
@6 no tak to som rada ze aj taky chlapi su na svete .....a aj keby si tu priatelku mal naozaj rada aj tak by si sa s nou rozisiel aj keby to strastnelutovala ???a strastne ju hrizlo svedomie ?? viem ze na to mala mysliet skor ale tak ..... staavaaa sa
nebol som, a dufam ze ani nebudem nikdy. neuznavam to.a tiez by sa mi nepacilo keby mi bola baba neverna.takze nerobim co nechcem aby mi nerobili.ak si chcem uzivat vzdy s inou tak nepojdem do vztahu,no logicke nie?
a ak by sa uz stalo ze by som bol neverny tak neviem ci je lepsie to povedat alebo nie.po jednej stranke by sa patrilo po druhej to vela skazi no ale tak asi by som povedal.
@8 ak sa ti to stalo raz, kludne sa ti to moze stat aj viackrat.. musis si najst niekoho, pri kom ta proste slovo nevera ani nenapadne.. pokial takeho nenajdes, tak musis najst takeho, ktoremu to nebude vadit
ja by som neveru neodpustil nikdy..pretoze ak uz ma niekto podvedie, v mojich ociach neskutocne klesne a taky clovek pre mna uz pre mna vela neznamena a ak mam s niekym byt, tak to musi byt niekto, koho si vazim a komu mozem doverovat na 100%
@8 - takže ste sa s nejakým bozkávali ? no to je na zamyslenie. to by som ti mooooožno odpustil ale iba možno a čo si potom dopísala pod to : Staaava sa, ja ti na to poviem niečo iné - Nestáááva sa ! alebo nemalo by sa. V pevnom vzťahu takéto niečo nemá čo robiť...
@14 no to je pravda ze by sa to nemalo stavat .... no hej bozkavali sme sa s jeho najlepsim kamratom a s tym kamratom sme sa tiez tak dlhsie poznali a boli sme taky no ako to povedat taky kamarati taky lepsiii len potom sa to zmenilo ked som si nasla chalana len sa to volako zvrtlo disappointed:(( a stastne to lutujem len sa bojim ze mojmu chalanovi to dakto iny povie lebo s tym druhym sme sa dohodli ze to nikomu nepovieme len sme sa povadili ...... to je jedno a on to povedal lebo si nieco myslel len to tak nebolo .... no a teraz uz len cakam kym sa to dozvie aj moj chalan a to by bola katastrofa ... asi by bolo najlepsie keby som mu to povedala a uz co narobim ked sa so mnou rozide mozem si za to sama :- disappointed:
hlúpe a sprosté to je!! keď máte nejaký vzťah založený na láske tak ho nemôžete podviesť! veď nejaký pud sebazáchovy vo vás hádam ostal! neviem si predstaviť že by som podviedla svojho priateľa. Nebola by som toho schopná a verím, že ani on by ma nepodviedol..
@17 hej pohadali sme sa lenze sme boli pohadany vsetci traja a ja som sa aj rozisal s mopjim priatelom ale nie preto ze by som ho nemala rada ale nemohla som sa mu pozriet do oci ked som to urobila ..... a bojim sa ale aj svedomie ma hryzie bojim sa preto lebo ten druhy si myslel ze ten moj chalan uz o tom vie ze som mu to ja povedala preto sa oni dvaja prestali bavit lenze ja som sa dozvedela ze on to vytaral a teraz uz len cakam kedy sa to dozvie aj moj chalan ....... ja by som mu topovedala lenze zase bude zle a zase sa bude vadit aj s tym druhym ja neveim co mam robit ja som taka ....
Bol som neverný ....ale nie sexualne iba tak onlizovačky...bola party no a alkohol robi svoje a nie nepovedal som lebo sa to nemala odkial dozvedieť ale kebi sa to amla odkial dozvediet určite by som to povedal ..... ale už som pocítíl čo je to byť podjebný....a už necem byt neverny a necem ani moja frajerka nebola neverna mne
@stavasa - ty v každom príspevku napíšeš niečo nové teraz si sa dokonca s priatelom rozišla, lebo si sa mu nevedela pozerať do očí ? tak a ste spolu ? alebo nie ? alebo ako to je ? preboha, toto je komplikovanejšie než telenovela tuším kedy do toho vstúpi ešte niekto další ??
@23 hej lebo je to komplikovane to by ste museli pocut a vediet vsetko od zaciatku ako to bolo a tak lebo takto je to este komplikovanejsie a niekedy to vyznie z eneviem co chcem ibaze to len tak vyznie a hej sme spolu a poviemmu to uvidim co bude sama som si zavarila tak si to aj zjem
bolo tu par dobrych nazorov.a sa aj pridavam...Ked je clovek s niekym stastny,v zivote ho nenapadne ho podviest.a aj ked ma prilezitost aj ked je opity,aj ked je pohadany.v zivote by ma to nenapadlo...Ked budem cet niekoho ineho,tak sa s tym prvym rozidem.je to ferove a nie sa vyhovarat na zle podmienky a potom chciet lutovat za zle svedomie...Podla mna to spravis znova.ked raz,tak aj druhyyy.radsej mu to povedz a skonci jeho trapenie.nech je s babu,keru to ani nenapadne.pokial teda aj on neni taky,ze vyuzije chvilku
hehe, inak ma napadlo čo spravil kamarát niečo sme sa o tomto bavili podobnom, že nevera, a on že on nikdy nebol frajerke neverný ale pritom je to pekný kurevník ale že ked mal frajerku tak nikdy nebol žiadnej neverný. A ked už na to malo raz prísť, riešil jednu holku, tak najprv zavolal svojej frajerke, rozišiel sa s nou, že už to nemá cenu a tak, a potom pokračoval to je správny prístup
naco vlastne chce holku, ked ju potom i tak citovo zruinuje.. nech radsej chodi po bordeloch a uziva si.. potom bude neverny akurat tak sebe..
inak NEVERA.. suhlasim s tymi, ze ak sa dvaja maju radi.. nemaju potrebu nevery ani v pripade ze to v ich vztahu skripe... a vynimocne o tomto viem cosi i ja..
vsetko je vsak o ludoch a o tom ako si vazia svojho partnera/ku.. ak malo tak dokazu byt neverni ak velmi.. tak i kebyze maju milion prilezitosti tak to nic nezmeni
Jednoznacne som proti nevere,jednoducho ked uz idem do vztahu tak ne preto aby som si popritom uzivala nejake bokovky,ked s niekym chodim tak jednocho neviem co je nevera lebo podla mna ak je schopny clovek podviest tak ten vztah nema zmysel lebo to nie je ozaj laska.A viem ze ja by som neveru tiez netolerovala,ja som povedala dokazem odpustit hocico ale dve veci nie- neveru a keby ma chlapec udrel...toto by bol koniec jasny.No a ci povedat ked uz...isto hej,je to tvoja a len tvoja vina tak si nes zato aj nasledky,ak ta necha tak si mozes podakovat,sama sebe.
To je velmi jednostranny pohlad na neveru. Nie je to len o tom, ze ked si vo vztahu tak nevyhladavas ine prilezitosti. Je to o tom, ze ta prilezitost si ta najde sama.
Ja si myslim, ze nevera je malokedy planovany akt, je to suhra okolnosti a rozhoduje len to ci clovek podlahne, alebo nie.
@32 Konecne ma niekto pochopil To je ako s definiciou co je dobre: V zaklad je to "umoznujuce prezitie" a potom uz sa ide len dalej ktora moznost dava viac
@31 lenze ak sa raz pre skodovku rozhodnes,mas ostat pri nej,mas si este pred vstupom do nej premysliet ci nahodou nemas aj nato ferrari. A radsej si pockat.
Ak raz vstupis tak nejde len tak vystupit za jazdy a prestupoit hned na ferrari,Treba pekne pockat kym ta skododovka zastavi a ty mozes vystupit. Naraz jazdit na 2 autach je dost zivotu nebezpecne
Hm.. tak pokiaľ ste sa len bozkávali, tak to nie je až taká katastrofa aj keď na jeho mieste by ma to určite nepotešilo... síce by to asi nebol z mojej strany dôvod na rozchod, ale asi by si sa musela snažiť aby si si znova vybudovala u mňa dôveru no a je jasné že s tým "kamošom" by som už asi zadobre nebol.. otázka je či by si mi za to stála. Ak mu za to stojíš tak to nejako ustojíte.
@34 Niekto si kupuje auto s pocitom, ze je na cely zivot, niekto uz dopredu vie, ze ho bude pouzivat obmedzene dlhu dobu a niekto to proste len skusa. Jednoducho nema rehlad, potrebuje si ho odskusat, aby sam vedel ake ma silne a slabe stranky.
Ale len, malokto si vie povedat, ano toto je auto, ktore mi uplne vyhovuje a ziadne ine uz nechcem !
Ale s druhym odsekom suhlasim. Zial, prilezitost ma vacsinou rychy spad. A v zivote to tak obvykle nefunguje, ze by sa tieto veci riadili nejakym poriadkom. A odopoved na otazku, ci sa oplati skusit Ferrari, ktore mi po prvej skusobnej jazdne moze ufujazdir prec a vymenit ho za skodovku, ktora mi pri dobrom zaobchadzani vydrzi mozno aj cely zivot ... tak to je riziko, ktore podstupuje a musi si ho zvazit kazdy sam.
@30 velmi dobry nazor nevera nie je planovana pride to ani nevies ako a uz len je to o tom ci podlahnes alebo nie dakujeeem
je tu vela nazorov ktore su pre mna niektore dobre niektore zle ale dakujem vam.
vy tu pisete ze nevera nikdy ze rpeco ked mate cloveka do ktoreho ste zamilovany ze preco by ste to robili... j asi myslim ze este nikdy ste asi neboli zamilovany a este nikdy ste neboli v takej situacii ....a budte radi... aj ked ste boli zamilovany berem ten nazor ze preco by som mala byt neverna ked som zamilovana !! to je pravda..... ale niekedy by ste chceli zmenit nieco a spravite nieco co by ste nikdy neurobili..... preeto uz radsej ja nehovorim: " NIKDY neurobiim to a to ".... lebo nikdy nevies co sa stane a podlahnes tomu ani nevies ako ..... takze tak ....neveim co tomu dalej dodat pretoze vzdy ked nieco urobite postupom casu zistite ze to bolo dobree alebo ze to bolo zleee
a este ste tu hovorili o autach no je v podstate pravda lenze ako sa clovek nauci co je dobree a co je zle co je horsie a co je lepsie ked nebude skusat .....clovek sa cely zivot uci na svojich chybach .... takze ci skodovka alebo ferrari je to jedno ... pretoze v zivote sa potrebujete vypracovat od uplneho zaciatku az neviem kde.... napr. tie auta najprv mas skodovku jazdis na nej naburas opraviis a postupom casu zistis ze mas aj na lepsie ako skodovku ..... alebo ostanes pri skodovke...... je to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A určite povedať.... vo vzťahu je najlepšia dôvera... a tymto bude narušená a svedomie ti aj tak nakoniec prikaže povedať mu to... skus to vysvetlit, a ak ťa lúbi, odpusti... a ak ty läbiš jeho, tak ho neklam
Som zástancom férovosti, ak by chcel sexovať s inými, tak nech sa rozídeme, než by mi mal klamať.
Neveru neznávam, ALE ak by mi raz bol priateľ neverný a ja by som ho z celého srdca milovala a aj on mňa (hoci neviem, prečo tá nevera), a nemala by som sa to ako dozvedieť (napr. nevera niekde v zahraničí s nejakou exotickou kráskou), a bola by to len jednorázovka, ktorá by pre neho nič neznamenala, tak by som asi volila sladkú nevedomosť ako žiť v ustavičných otázkach: prečo, ako, kedy, s kým????????????
btw ja by som ani nemal s kym byt neverny aj keby chcem
@6 no tak to som rada ze aj taky chlapi su na svete .....a aj keby si tu priatelku mal naozaj rada aj tak by si sa s nou rozisiel aj keby to strastnelutovala ???a strastne ju hrizlo svedomie ?? viem ze na to mala mysliet skor ale tak ..... staavaaa sa
a ak by sa uz stalo ze by som bol neverny tak neviem ci je lepsie to povedat alebo nie.po jednej stranke by sa patrilo po druhej to vela skazi no ale tak asi by som povedal.
ja by som neveru neodpustil nikdy..pretoze ak uz ma niekto podvedie, v mojich ociach neskutocne klesne a taky clovek pre mna uz pre mna vela neznamena a ak mam s niekym byt, tak to musi byt niekto, koho si vazim a komu mozem doverovat na 100%
@11 nie iba raz som ale teraz to strastne lutujem ael bojim sa to povedat lebo uz je konecne dobree a ncchem to zase pokazit :- disappointed:
@9 nikdy nehovor nikdy ja som to tiez hovorila a vidis :- disappointed:
a teraz sa bojíš, že on ťa bonzne a preto sa chceš priznať dobrovoľne?
SKor ci neskor svedomie dohryzie toho cloveka a potom to bude est eviac boliet.
Ide o vazny zasah do vztahu. Ma premyslat ten co je neverny,co robi.Ked nedokaze byt len s jednou osobou,nech sa buri a nevstupuje do vztahu.
tak to sa asi dosť skoro prevalí
naco vlastne chce holku, ked ju potom i tak citovo zruinuje.. nech radsej chodi po bordeloch a uziva si.. potom bude neverny akurat tak sebe..
inak NEVERA.. suhlasim s tymi, ze ak sa dvaja maju radi.. nemaju potrebu nevery ani v pripade ze to v ich vztahu skripe... a vynimocne o tomto viem cosi i ja..
vsetko je vsak o ludoch a o tom ako si vazia svojho partnera/ku.. ak malo tak dokazu byt neverni ak velmi.. tak i kebyze maju milion prilezitosti tak to nic nezmeni
To je velmi jednostranny pohlad na neveru. Nie je to len o tom, ze ked si vo vztahu tak nevyhladavas ine prilezitosti. Je to o tom, ze ta prilezitost si ta najde sama.
Ja si myslim, ze nevera je malokedy planovany akt, je to suhra okolnosti a rozhoduje len to ci clovek podlahne, alebo nie.
No prave. Ved je to prirodzena natura cloveka Mat pre seba to najlepsie
Dolezite, ale je definovat si, co je najlepsie ...
Ak raz vstupis tak nejde len tak vystupit za jazdy a prestupoit hned na ferrari,Treba pekne pockat kym ta skododovka zastavi a ty mozes vystupit. Naraz jazdit na 2 autach je dost zivotu nebezpecne
Ale len, malokto si vie povedat, ano toto je auto, ktore mi uplne vyhovuje a ziadne ine uz nechcem !
Ale s druhym odsekom suhlasim. Zial, prilezitost ma vacsinou rychy spad. A v zivote to tak obvykle nefunguje, ze by sa tieto veci riadili nejakym poriadkom. A odopoved na otazku, ci sa oplati skusit Ferrari, ktore mi po prvej skusobnej jazdne moze ufujazdir prec a vymenit ho za skodovku, ktora mi pri dobrom zaobchadzani vydrzi mozno aj cely zivot ... tak to je riziko, ktore podstupuje a musi si ho zvazit kazdy sam.
To si fakt nepochopila, ze to bolo cele myslene ako metafora ?
No, ja som nemal ten pocit podla komentu @38
je tu vela nazorov ktore su pre mna niektore dobre niektore zle ale dakujem vam.
vy tu pisete ze nevera nikdy ze rpeco ked mate cloveka do ktoreho ste zamilovany ze preco by ste to robili... j asi myslim ze este nikdy ste asi neboli zamilovany a este nikdy ste neboli v takej situacii ....a budte radi... aj ked ste boli zamilovany berem ten nazor ze preco by som mala byt neverna ked som zamilovana !! to je pravda..... ale niekedy by ste chceli zmenit nieco a spravite nieco co by ste nikdy neurobili..... preeto uz radsej ja nehovorim: " NIKDY neurobiim to a to ".... lebo nikdy nevies co sa stane a podlahnes tomu ani nevies ako ..... takze tak ....neveim co tomu dalej dodat pretoze vzdy ked nieco urobite postupom casu zistite ze to bolo dobree alebo ze to bolo zleee