Ahojte. Aký máte názor na to, keď nejaký vzťah dlhšie nefunguje a nejakou nešťastnou náhodou sa niekto z toho vzťahu zapletie s niekym iným. Nemusí isť hneď o sex, ale proste pusy atď... Po čase si uvedomí, že to bola hlúposť a že ma skvelého frajera a i
toto je strasne individualne. ale vo fungujucom vztahu, by ma dost nasralo, keby sa moj partner miesto toho aby sa snazil so mnou komunikovat a tie problemy vo vztahu riesit, zaplietol s inou.
a potom by prisiel: "no dobre, podviedol som ta, ale aspon som si uvedomil co mam!!!"
nah.
raz som isla po ulici, zakopla som o kamen a nahodou som spadla na penis ineho chlapa. vaginou. kedze to bola nestastna nahoda, frajer mi odpustil, sme spolu stale, stastnejsi nez hocikedy predtym
@felinna Ale tak predstav si, že by si to nezistila. Proste by ste dalej fungovali s tym, že ťa podviedol, klamal ťa.. ale v podstate by ste mali lepší vzťah
Nič v zlom ale aj keď bolo akokoľvek zle som nedal ani len pusu niekomu inému ja proste neviem asi nepatrím na túto planétu ale keď niekoho mám si nedovolím spraviť niečo takéto...a preto sa má človek zle... Za dobrotu na zobrotu
K tomu sa ani neda napisat komentar, lebo je to nehorazna p**ovina. Nie, proste nie, Nevera nie je a nikdy nebude kladny aspekt vztahu. A je jedno ci ide o pusy, fajku, anal, grupač, whatever. Nie
neverou sa nič nevyrieši, maximálne zo vzťahu vymizne akýkoľvek náznak dôvery a vzťah sa tak či tak po nejakej dobe rozpadne.
keď sú vo vzťahu problémy, treba sa o nich rozprávať a nie utekať za inými..
skus sa na to pozriet trochu inak..
aky je to vztah ked si az v takom momente uvedomis koho mas pri sebe..
a co ak casom na to opaet zabudnes?? zaklad toho vztahu bude na nevere?klamstve?podvode?
Nevera len značí, že ste natoľko sprostí, že nedokážete riešiť problémy vzájomne, ale utekáte od nich. Nedokážete jeden druhému ustúpiť. ... A ak je to nejaký krátky vzťah... tak vás proste ten človek nemiluje, nech vám šlubuje a hovorí ako vás miluje aj milionkrát.
@livolka áno, funguje to tak a nevera ako taká môže vylepšiť vzťah, ktorý nejak stagnuje. No nie nefunkčný vzťah. No v takomto nefungujúcom vzťahu je to skôr o odvahe a strachu a nevera môže k odvahe dopomôcť.
Za neverou sa skrýva niečo ,,zlé,, a každý kto bol neverný je ,,zlý človek,, či neveru ,,zopakuje,,???
Nemyslím si toto a nikdy tento názor nebudem zdieľať. Najlepšie sa pýtať tých, ktorí zažili neveru aj z jednej a aj druhej strany.
Pokiaľ niekto nezažil, tak nikdy nepochopí a budú tu podobné komentáre - nič v zlom. Morálne odsúdeniahodné správanie, ale dôvody nikto nevidí a aj keby boli akékoľvek, tak ich akceptovať nebude. A predsa verím tomu, že by som neveru v niektorých prípadoch nikdy neodsúdil.
Nikdy nezabudam, a odpustam len tým co si to zasluzia, a po niecom takomto by u mna klesla dana osoba pod dno, cize nie nesuhlasim s myslienkou fora, problemy by sa mali riesit a nie od nich utekat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a potom by prisiel: "no dobre, podviedol som ta, ale aspon som si uvedomil co mam!!!"
nah.
keď sú vo vzťahu problémy, treba sa o nich rozprávať a nie utekať za inými..
už len názov témy je úplne od veci... nevera nie je žiaden kladný aspekt...
aky je to vztah ked si az v takom momente uvedomis koho mas pri sebe..
a co ak casom na to opaet zabudnes?? zaklad toho vztahu bude na nevere?klamstve?podvode?
Nevera a slovo 'kladny' sa v jednom vesmíre nestretnu.
spravil to raz, spravi to zas - uz by som mu neverila.
Za neverou sa skrýva niečo ,,zlé,, a každý kto bol neverný je ,,zlý človek,, či neveru ,,zopakuje,,???
Nemyslím si toto a nikdy tento názor nebudem zdieľať. Najlepšie sa pýtať tých, ktorí zažili neveru aj z jednej a aj druhej strany.
Pokiaľ niekto nezažil, tak nikdy nepochopí a budú tu podobné komentáre - nič v zlom. Morálne odsúdeniahodné správanie, ale dôvody nikto nevidí a aj keby boli akékoľvek, tak ich akceptovať nebude. A predsa verím tomu, že by som neveru v niektorých prípadoch nikdy neodsúdil.
Pokracuj dalej