Chcel by som sa vas spytat aky mate nazor na toto....
Moj kamos chodi s priatelkou uz vyse troch rokov....on ma 20...ona bude mat 19.....su spolu kazdy den bo byvaju v rovnakej dedine......ich vztah je fajn ale jedna vec co mi povedal kamos ma zara
tym ze v takom mladom veku im to vydrzalo tri roky, sa v tom stahu vytvoril stereotyp...pre neho je uz mozno sex s tou istou zenou rutina a hoci ju velmi lubi, telo si ziada svoje...chce nejak odbocit od toho stereotypu a sexovat aj s inou a tak prinie do ich vstahu nejake to ozivenie...
niekde som cital, ze tento jednorazovy sex naslepo s niekym inym utuzi vztah..neviem, kazdy ma vlastny nazor
no hej to mas pravdu...v takom mladom veku malokomu vydrzi vztah...tak ale naco utuzovat nieco ked ten druhy chce sex s inym...ja by som navrhol aby si na jednu noc zobrali nejaku bisexualnu kamosku ked chcu ozivit vztah
no a podla mna je dobree že ma zalohu poruke....wed tak to ma bit ne????morenaaaaa šak dwe ženskeee a čo božee...šak aj tyy arabi či do suto tak ten dežko ma waac žeen a robi zo šeckimi šuk šuk a nič mu nepowedaaa....
baarculiq : tvoj nazor neberiem vazne bo mas len 13...akoze by si v tvojom veku mala riesit animaky a nie vztahy ...ale keby mi toto povie dievca do oci asi by som jej jendu vrazil...ale smaozrejme nie takej mladej ako si ty...hambim sa za to ze si z NR...opat sa potvrdilo ze tu u nas su len jebnute baby
ale ty nemozes vediet na isto ci ju lubi alebo nie? ak ju lubi tak je to proste o tom ze su spolu dlho a aj ked na nu neda dopustit tak potrebuje nejake ozivenie...aj ked to ozivenie by sa dalo urobit aj inym sposobom, bez toho aby bol s inou. No a ked ju uz nelubi a ani ho nepritahuje tak asi este nedostal dost odvahy aby jej to povedal do oci...a povedal to len tebe ako kamosovi. ved nejako sa to vyriesi...este s tymto nemam skusenosti a nemam na to vek ale tak aspon som skusila napisat svoj nazor
matii : sice mas 15 ale ako vidim rozumu mas viac ako niektore moje rovesnicky...o ich vztahu som pocul naposledy pred tromi mesiacmi a zatial vsetko klapalo...ja im fandim....dufam ze kamos zmudrie...keby mam aj ja taky vztah by som bol stastny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
podla mna je to dost hnusne urobit to aj keby sa to nedozvedela...
A ak chce nejaké spestrenie, tak nech je aktívny a niečo vymyslí a oživí svoj existujúci vzťah.
Ale na druhej strane si chce užiť, zabaviť sa, ale nestratiť tú prvú.
Vypočítavosť sa to volá a nie láska.
Zvyk je zelezna kosela ze
niekde som cital, ze tento jednorazovy sex naslepo s niekym inym utuzi vztah..neviem, kazdy ma vlastny nazor