ty si rovno založ nový nick tu dievča lebo po tomto výplode s @0 si získala nálepku : a tu doplň nejaký vulgarizmus alebo slovo pre slabo vyspelú alebo nízko inteligentnú osobu
to mám ako môjmu partnerovi tolerovať neveru?! keď sa to stalo raz tak sa to s najväčšou pravdepodobnosťou stane znova... druhé šance nedávam- a to mi môže dotyčný slubovať hory doly, že to už druhý krát neurobí... a niečo vracať?? to nemá zmysel a ani význam- neznížim sa predsa na jeho úroveň tým, že aj ja jeho podvedem alebo niečo podobné... ja by som sa s dotyčným rozišla a bolo by to vybavené z mojej strany, nech si on robí čo už chce on, ale mňa nech do toho neťahá...
Tiež si nemyslím ,že by si teraz hned mala niekoho nájsť a vyspať sa s niekým len proste niečo aby ho to mrzelo ,podla mňa sa s ňou celý čas len hral ,ale ona nikoho nepočúvala a mala by mu dať ponaučenie
a vrátiť určite nie... bola by som z toho až príliš sklamaná.... asi až tak, že by mi preplo takým spôsobom, že by som to absoútne neriešila, zabudla na to, že nejaký vzťah vôbec bol a išla ďalej....
@flyinbirdie mala by ho nechat ... ak by mu potom bolo smutno atd aspon by zistil jaky je kokot a o co prisiel pre 5 minut srandy ... ak by mu to bolo jedno tak to bol asi potom na picu vztah ze ? ......
a teda bol to vztah na picu ked ju podviedol ... hej to je fakt .... takze sa ho snad nebude drzat a skonci to .... inac si o nej asi daco pomyslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
na druhej strane pomsta nič nerieši, je to len emocionálny výboj človeka na danú situáciu, tu je skôr potrebné aplikovať trest...toľko môj názor...
vyspat sa s nejakym slizonom len preto, aby som mu to vratila O_____o
to sa bavime o nejakych 12 rocnych ze pusa sem pusa tam ci co?
to z teba robí pre mňa nesympatickú a divnú osobu.
a teda bol to vztah na picu ked ju podviedol ... hej to je fakt .... takze sa ho snad nebude drzat a skonci to .... inac si o nej asi daco pomyslim
jednoducho konec ,nezajem.....
ziaden vstah ani vlastne nebol...
A toho cloveka viec nepoznam !! Hotovo...
Aj keď, sme len ľudia, každý z nás môže urobiť chybu.... čo ja viem? Ťažko povedať, ale pomsta? ..... hmmm najlepšie poriadne za studena