Ak by jedného dňa sama prišla za mnou, priznala sa mi že niečo také spravila a veľmi by to ľutovala... tak podľa okolností by sa to možno ešte dalo nejak vyriešiť, ostal by som s ňou kamarát ale nikdy by som s ňou už nič nemal a neveril by som jej v ničom.
Ak by som na to prišiel sám, ani by som ďalej nedebatoval o tom, tá osoba u mňa skončila na celý život.
Všetko je o okolnostiach...
Ak by to bolo fakt tak, že super vzťah by sme mali a trošku skĺzne (naprm začne ju kolega namotávať, spraví kravinu a potom to brutálne oľutuje) tam to by som prekusol asi...
Lebo na každú ženu/chlapa sa nájde niekto kto ju/jeho dokáže zviesť a môžu si slubovať hociakú vernosť, lásku a podobne.
kravina fernando to su iba vyhovorky pre ludi ktori beru neveru ako moznost aby mali vyhovorku, vyhovarat sa na ludsku chybnost a nezvladnutelnost sexuality?? hanba ..
nemám rada ak sa ľudia vyhovárajú na pudy... človek čo nevie ovládať svoje pudy je skôr zvieraťom (alebo Trumpom čo chytá ženy "by the pussy" lebo je to prirodzené, keď ho priťahujú ženy a keď môže)
vsetci hovoria nie nie, uz by som s nou nikdy neprehovoril ale prax je ina, a vacsinou ten kto podviedol je nakoniec este na tom najlepsie a podvedený ho prosi na kollenach...
@melancholik karolín to nie sú vyhovorky ale holý fakt a nemá to nič so sexualitou.
Proste to, źe neakceptuješ neveru v jej akejkoľvek podobe neznamená, že môj názor je chybný. Ja som si prešiel kadečím...
Každý človek je iný, jedinečný, môžu to byť rôzne situácie, okolnosti, kríza, depresie, rodinná situácia proste niekedy sa môže stať, že človek spraví chybný krok... Nie každý človek sa dokáže na 100% vždy správne rozhodnúť a môže sa pošmyknúť...
Ano, odpustil by som za každých okolností. Keď už by som s niekým bol, znamená to, že ju ľúbim - a to bez ohladu na to, či ma podviedla, alebo spravila čokolvek iné.
Kebyze sa mi s tým prizná sama a stretol by som ju niekde tak by som bol schopný odzdravit a a prehodit pár viet, ale ak by som na to prišiel sám tak by u mna skoncila a tvaril by som sa ze ju nepoznám.
vzdy som vravela že nie ale myslím že by som mu odpustila, no vzťah by už určite nebol taký ako predtým tým pádom by sa skor ci neskor rozpadol. a niekedy v podstate je to aj chyba ženy / chlapa ked ich partner podvedie lebo ako sa hovorí to čo doma nemáš najdeš inde ideš s nimi. vyčítať možme max. to že nám to nepovedal, nerozišiel sa, urobil to za naším chrbtom, klamal nás, vravel že miluje a že nepodvedie. Ale dnes klamú všetci a vo všetkom svet je zlý a už sa naozaj nedivím ničomu
Asi som divná ale ja by som dokázala odpustiť. Sex proste pre mňa nemá taký význam, je to len pud. Oveľa ťažšie by som napríklad znášala keby sa napríklad do nejakej zaľúbil a nemuselo by ani nič prebehnúť medzi nimi.
@girasol8
nevera hovori o cloveku vela
ako si vazi toho s kym je
a ake ma v zivote priority
a ak chce mat clovek poriadok v hlave, v zivote a v dusi, tak nie je neverny
ja by som ti to odpustil, ale nadalej by som nemohol byt s tebou
Jablko zo skrine sa skotúľalo na zem.
Tak si zbaľ svoje veci a môžeš ísť.
Oprela sa chrbtom o dvere
a vykríkla očami:
Preboha ťa prosím, nie!
Ale ja som raz vedel, že mám toho dosť;
vstal som,
zdvihol som jablko,
zaprášené a ešte zelené,
a položil som ho na stôl.
Neprestávala prosiť, prišla ku stolu,
plakala.
Pozerala na mňa, utierala jablko,
plakala.
Až som jej povedal: Polož to jablko a choď!
Udalosti sa zbehli, ako som predpokladal.
Čo na tom záleží, že v inom poradí!
Otvorila dvere,
zbledol som a povedal som: Zostaň!
Ale ona si zbalila svoje veci a odišla.
(odpustil by si ale nemohol by si so mnou byt dalej, lebo:
a)by som sa ti zhnusila
b)by si nemohol zniest pocit, ze ma osahaval niekto iny
c)by si si nemohol pripustit ze mozno nejaka cast viny by bola aj v tebe
d)proste neveru neodpustim a basta
@girasol8 neboj sa, ja rozumiem, chapem ten pohlad, uz sme sa o tom bavili, ale je to ako keby chces ist naraz dolava a doprava, treba si urcit smer, ak chce ist niekto cestou nevery nech ide, ale ten druhy za nim ist uz nemusi
ak by som mal byt za neveru, tak to chapem tak, ze chodi muz za milenkou, je stastny a zivi rodinu, chodi domov stastny, vsetci su stastni, lebo manzelka je mizerna tak si nasiel nahradu, a potom je aj manzelka stastna lebo manzel je stastny a potom manzelka nie je mizerna a zacne byt perfektna, pripad ked milenka lieci. mozno keby to je kvalifikovane ako bezna doktorska profesia, tak by to bolo spocensky tolerovatelne. co sa moze stat, ked prichadza doba kedy ludia popustaju svoje pudy z retazi, nemaju mieru a priority ani hodnoty, a zabalia to do pozlatka pokroku doby a spolocnosti. neviem ani len odhadnut ci toto spravanie je spiatocnicke alebo pokrokove, ci povolenie pudov bez miery dava dobry podklad na rast hodnot v spolocnosti, ale vo mne to evouje neporiadok a porusenie zasad 5 S.
Podľa mňa to záleží naokolnostiach na tom ako veľmi sa ľúbia na tom prečo to spravil ci bol triezvy napriklad... je veľa toho prečo áno ale omnoho viac toho prečo nie.
nie, myslím, že odvtedy vždy keď by som sa naňho pozrela by sa mi to vybavilo, proste by som ho poslala kade ľahšie a je t ...keď podviedol, tak zjavne mu niečo chýba vo vzťahu a ja mu nestačím, tak na čo to držať nasilu
@method ale mne to je fuk, keby s nim neostanem ale rozisla by som sa hned, tak by som nespoznala kopu inych ludi a nebola by som tam kde som teraz takze vsetko zle je na nieco dobre, a som rada ze som ho neposlala dopice vtedy uz
Ono ten clovek do toho isiel s tym ze mu ten hriech stoji za to, tak nech za to teda zaplati tu cenu mozno tak podvedome to moze byt aj sposob ako sa zbavit niekoho koho nevieme poslat do pice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale velmi tazko urcite
Ak by som na to prišiel sám, ani by som ďalej nedebatoval o tom, tá osoba u mňa skončila na celý život.
Ak by to bolo fakt tak, že super vzťah by sme mali a trošku skĺzne (naprm začne ju kolega namotávať, spraví kravinu a potom to brutálne oľutuje) tam to by som prekusol asi...
Lebo na každú ženu/chlapa sa nájde niekto kto ju/jeho dokáže zviesť a môžu si slubovať hociakú vernosť, lásku a podobne.
HANBA.
@rocafella
nemám rada ak sa ľudia vyhovárajú na pudy... človek čo nevie ovládať svoje pudy je skôr zvieraťom (alebo Trumpom čo chytá ženy "by the pussy" lebo je to prirodzené, keď ho priťahujú ženy a keď môže)
Proste to, źe neakceptuješ neveru v jej akejkoľvek podobe neznamená, že môj názor je chybný. Ja som si prešiel kadečím...
Každý človek je iný, jedinečný, môžu to byť rôzne situácie, okolnosti, kríza, depresie, rodinná situácia proste niekedy sa môže stať, že človek spraví chybný krok... Nie každý človek sa dokáže na 100% vždy správne rozhodnúť a môže sa pošmyknúť...
Človexi vždy zaslúži ešte 1 šancu.
zlatý @rocafella
@1 !
vedel by si?
ty nevernik
tak mu das este sancu
ak nie, tak ho vyhodis
nevera hovori o cloveku vela
ako si vazi toho s kym je
a ake ma v zivote priority
a ak chce mat clovek poriadok v hlave, v zivote a v dusi, tak nie je neverny
ja by som ti to odpustil, ale nadalej by som nemohol byt s tebou
Jablko
Tak si zbaľ svoje veci a môžeš ísť.
Oprela sa chrbtom o dvere
a vykríkla očami:
Preboha ťa prosím, nie!
Ale ja som raz vedel, že mám toho dosť;
vstal som,
zdvihol som jablko,
zaprášené a ešte zelené,
a položil som ho na stôl.
Neprestávala prosiť, prišla ku stolu,
plakala.
Pozerala na mňa, utierala jablko,
plakala.
Až som jej povedal: Polož to jablko a choď!
Udalosti sa zbehli, ako som predpokladal.
Čo na tom záleží, že v inom poradí!
Otvorila dvere,
zbledol som a povedal som: Zostaň!
Ale ona si zbalila svoje veci a odišla.
(odpustil by si ale nemohol by si so mnou byt dalej, lebo:
a)by som sa ti zhnusila
b)by si nemohol zniest pocit, ze ma osahaval niekto iny
c)by si si nemohol pripustit ze mozno nejaka cast viny by bola aj v tebe
d)proste neveru neodpustim a basta
Choose your destiny
A.
mam na tom nejaku vinu ?
ale vies, ta knizka zmenila moj pohlad na vec, ze na neveru sa neda pozerat len z jedneho pohladu.
ak by som mal byt za neveru, tak to chapem tak, ze chodi muz za milenkou, je stastny a zivi rodinu, chodi domov stastny, vsetci su stastni, lebo manzelka je mizerna tak si nasiel nahradu, a potom je aj manzelka stastna lebo manzel je stastny a potom manzelka nie je mizerna a zacne byt perfektna, pripad ked milenka lieci. mozno keby to je kvalifikovane ako bezna doktorska profesia, tak by to bolo spocensky tolerovatelne. co sa moze stat, ked prichadza doba kedy ludia popustaju svoje pudy z retazi, nemaju mieru a priority ani hodnoty, a zabalia to do pozlatka pokroku doby a spolocnosti. neviem ani len odhadnut ci toto spravanie je spiatocnicke alebo pokrokove, ci povolenie pudov bez miery dava dobry podklad na rast hodnot v spolocnosti, ale vo mne to evouje neporiadok a porusenie zasad 5 S.
jaj, jak dobre mi je samemu, nemusim riesit take kraviny.
A nie neodpustil, a nie nezostal by som. Každý by to spravil rovnako. Pardon, hajzlíci nie.