ak by sa jednalo o jednorazovú záležitosť a šlo by len o sex, tak určite áno...každý môže zakopnúť, aj keď naozaj zamilovanému človeku by sa to asi stávať nemalo
Lebo zamilovany clovek nemoze nieco take spravit pokial toho druheho skutocne miluje. Vsetko robi s plnym vedomim a vnima co robi takze by som neveru urcite neodpustil.
A alkohol neopsravedlnuje, vsak dotycny dopredu musi vediet ako sa sprava ked pije a ked viem ze mam niekoho koho milujem tak predsa nepojdem niekam na disku pit s cielom ze si chcem uzit
Takmer každý si myslí,že nie,ale skutočnosť býva iná. Obdivujem ludí,čo by človeku s ktorým sú dlho a naozaj ho milujú,neveru vážne neodpustili. Myslím,že takých je málo...
..nikdy .) radšej nech ma holka slušne odkopne a ide si ukájať svoje pudy ako by ma mala podviesť.)..tiež by som to urobil,keby sa už vážne neviem udržat. ale som si istý že keby niekoho lúbim tak to neurobím . aspom v tom si verím ..bohužial niektorím jeden partner nestačí :0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Lebo zamilovany clovek nemoze nieco take spravit pokial toho druheho skutocne miluje. Vsetko robi s plnym vedomim a vnima co robi takze by som neveru urcite neodpustil.
A alkohol neopsravedlnuje, vsak dotycny dopredu musi vediet ako sa sprava ked pije a ked viem ze mam niekoho koho milujem tak predsa nepojdem niekam na disku pit s cielom ze si chcem uzit
TAKZE NIEEE
nič nie je iba čierne,alebo iba biele...
A osobne NECHCEM aby bola stale iba so mnou. Vsak to je obmedzovanie.