uvedomil som si, ze je blba a ze s nou fakt byt nechcem len preto, ze je to kus.. nastastie som ju nakoniec nepodviedol.. ale mohol som.. som skratka dobra dusa.. aj v skolke ma mali radi
nikdy som nespravila ani sa na to nechystám, lebo keď už s niekým začnem vzťah, tak asi preto, že toho človeka mám naozaj rada a vážim si ho....veci sa riešia inak než neverou
@delpurr skor na obtaz. poviem to takto, kebyze som neni tak na tom, doteraz by som mala svoju prvu lasku a bola by to story na cely zivot. po 3 rokoch to skapalo vdaka mne. vysledok? 5 rocna nenavist z jeho strany. tak co no...
@patrixo - bordel v hlave, neschopnosť zmieriť sa s tým že bývalá je bývalá, a že momentálna ju nenahradí, a neschopnosť pochopiť že ju ani nahradiť nemá
@interrupcio no lebo asi ked som s nim zacala chodit tak som nevedela ze je debil ze...a neskor som si to asi nechcela uvedomit...proste bol to vztah o nicom...viem ze ma to neospravedlnuje ale absolutne to nelutujem lebo s tym s ktorym som ho podviedla som uz dlho a mame krasny vztah a urcite sa ho nechystam podviest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@lucinkahc ehm... a preco si chodila s debilom?
@marttina tak toto je sexi, aj ked mi je luto, ze to tak dopadalo s tvojimi vztahmi
jednoducho som to vtedy tak cítila, chlapa ktorého som milovala som nikdy nepodviedla a tí ostatní neboli nič moc vážne.....