neviem ale ja som tam pred chvíľou bol a mal som, že vraj sú online dvaja a otvorím zoznam a svieti mi tam jeden... možno facebook má nejaké technické trable, lebo sa mi nedalo ani mne samotnému prezrieť si vlastných priateľov všetkých... keď sa drbe tak sa drbe...
A keď už ťa tu pri tejto téme mám, nevidela som ťa online asi 2 mesiace - máš ma v skupine offline alebo si stále offline ty? A pravdu - len ma to zaujíma
@h8u fáčbúk ma nebaví, nuda, totálna :/ máme Birdz, či?
som JA offline, lebo aj tak len prídem a odídem a počas mojej návštevy okolo mi je schopných 5 ľudí písať že čo už nechodím na FB... ako keby to bolo jediné miesto kde sa dá tráviť čas... :/ ale spravím Ti radosť, dám si Ťa do skupiny h8u a bude tam h8u
@newgeneration to nie je technický problém, ak vidíš na Facebooku dole, že dvaja sú online, klikne a nájde ti len jedného, tak ti REFRESHLO údaj.
lebo podľa mňa to čísielko s on-line ľuďmi refreshuje v nejakom intervale (povedzme každú minutu + v momente keď klikneš na ten zoznam, tak ho tiež refreshne, čiže ak si mal číslo dva a zrazu vidíš len jedného, tak ten druhý bol pravdepodobne online v posledných X minútach a v tomto momente už online nie je)
@tomas no to by som chápal, keby sa z čísla 2 stalo číslo 1...ale ono napriek tomu, že vidím online jedného užívateľa, tak v zátvorke mi stále svietilo číslo dva...takže neviem v čom to je...príde mi to dosť nelogické... lebo stalo sa mi aj to, že keď mi svietilo číslo 3 a keď som na to klikol, tak sa to zmenilo dajme tomu na číslo 2 a takisto mi v tom momente aj ukázalo dvoch ľudí online... takže to bude asi v niečom inom pravdepodobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo si ľudí zaraď do skupín a pre jednotlivé skupiny sa môžeš dať offline.
A keď už ťa tu pri tejto téme mám, nevidela som ťa online asi 2 mesiace - máš ma v skupine offline alebo si stále offline ty? A pravdu - len ma to zaujíma
som JA offline, lebo aj tak len prídem a odídem a počas mojej návštevy okolo mi je schopných 5 ľudí písať že čo už nechodím na FB... ako keby to bolo jediné miesto kde sa dá tráviť čas... :/ ale spravím Ti radosť, dám si Ťa do skupiny h8u a bude tam h8u
Ďakujem za objasnenie!
Jééj, to je parádne! Vďaka
Tak ako toto.. beriem ako urážku!
(ROFL)
No to mi bol teda kompliment! Vidieť len oranžovo - fialovú smršť kociek a on povie, že čačaná. Pche!
lebo podľa mňa to čísielko s on-line ľuďmi refreshuje v nejakom intervale (povedzme každú minutu + v momente keď klikneš na ten zoznam, tak ho tiež refreshne, čiže ak si mal číslo dva a zrazu vidíš len jedného, tak ten druhý bol pravdepodobne online v posledných X minútach a v tomto momente už online nie je)