No takže mám taký problém , som taký tip dievčata ktoré vobec není na vzťahy . Neviem si predstaviť byť s jedným chlapcom rok ,polrok 2 mesiace.. Podľa mňa by ma to nudilo no a tu je bod urazu ,že som nikdy nebola zalubena ? A veru bola Len sa stale za
sorry... som úchylný na gramatiku a keď vidím také, ako: "som tIp", "nenÍ" alebo "zalubYm", čerti ma berú...
Mno, máš 17, takže to nie je až také neobvyklé... a je to o.i. známkou toho, že si ešte skutočne vážne zaľúbená nebola... ale keine angst - ono to raz určite príde...
@anaelle tak neviem či naozaj, ale ja mám pocit že som v tom tvojom prejave našla seba pred dvoch rokov.. vyhľadávala som len chlapov, ktorí mali "iskru", pri ktorých sa mi podlomili kolená a myslela som že to je základ, no nikdy to dlho nevydržalo, buď z jeho strany, alebo že mi proste začal vadiť po čase.. preto som si myslela že mať dlhý vzťah je nemožné a kamoška mala vtedy už rok priateľa a mali každú chvíľu dáku krízu a ja som len krútila hlavou že to neni možné, načo sú ešte spolu..
a potom prišiel jeden na pohľad obyčajný chlapec bez iskry a som s ním skoro rok a pol a nemenila by som nikdy už sa ani hádať neviem s inými ľuďmi ako s ním, pri ňom ma aj to baví proste to prišlo a zrazu boli všetky moje minulé názory v zabudnutí a ja až po uši zaľúbená
Čo ja viem...toto som si myslela aj ja, v podstate som s nikým nechodila, len som s ním spávala, pretože po čase /a aj to nie veľmi dlhom/ ma prestal baviť a citovo sa viazať mi pripadalo zbytočné.
Potom som však stretla jedného šuhaja a toho som si nejako obľúbila a chudák @mezomus je z toho smutný, lebo tým šuhajom je on a 2 roky to nevie rozchodiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
niečo podobné som aj ja.. no a čoo..raz príde na to, že to dokážeme
sorry... som úchylný na gramatiku a keď vidím také, ako: "som tIp", "nenÍ" alebo "zalubYm", čerti ma berú...
Mno, máš 17, takže to nie je až také neobvyklé... a je to o.i. známkou toho, že si ešte skutočne vážne zaľúbená nebola... ale keine angst - ono to raz určite príde...
a potom prišiel jeden na pohľad obyčajný chlapec bez iskry a som s ním skoro rok a pol a nemenila by som nikdy už sa ani hádať neviem s inými ľuďmi ako s ním, pri ňom ma aj to baví proste to prišlo a zrazu boli všetky moje minulé názory v zabudnutí a ja až po uši zaľúbená
Potom som však stretla jedného šuhaja a toho som si nejako obľúbila a chudák @mezomus je z toho smutný, lebo tým šuhajom je on a 2 roky to nevie rozchodiť
@mezomus Prídeš ty a spravíš nám sedačku, boha tvojho