Ale tak dokelu hnevá ma čo z mládeže spravil internet... Sú súci na otvorenosť maximálne pred monitorom počítača, nei z očí do očí ako to robili ludia ked nemali inu moznost...
@ssnehulienka aj vtedy sme sa chlapcov hanbili, a nikdy im nepovedali o našich citoch, len sme si s nimi nepísali a nešťuchali sa na Fb a vlastne sme nevysedávali celé dni za PC, lebo nebol net a takéto .... sme riešili s kamoškami (ách nostalgia)
@mkamka tak ako to aj ja ale fakt, že som mrte úprimná zapríčinil, že som sa prekonala. Tak nenechám si ujsť príležitosť aby som si to potom vyčítala nie? O_o
To kazdy buzerant sa vzdy za kazdym svojim prispevkom podpisuje???
Tak jeb na to, ked je to take jasne, tak naco to prosim ta chces robit nenapadne??? Urob to napadne a hotovo, trebars sa nanho vrhni, strc mu jazyk do tej bezzubej papule a si za vodou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tak počkaj také 3-4 roky
Rozumiem problémom "on ma nechce, neviem či ma chce a spol"
ale do prdele čo do piče problemy "obaja sa chceme ale nevieme ako..."
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
ja jediný viem ako baliť chalanov ..........filip
Tak jeb na to, ked je to take jasne, tak naco to prosim ta chces robit nenapadne??? Urob to napadne a hotovo, trebars sa nanho vrhni, strc mu jazyk do tej bezzubej papule a si za vodou.