Ľúbim jedného chalana... mali sme už viackrát rande, ale nikdy to nedopadlo najlepšie vďaka mojej hanblivosti... rozprávala som od veci a bála sa ho i pobozkať... chcela som to napraviť, no on mi dal vedieť, že je už neskoro a nechce frajerku... ale sľúbi
Buď sama sebou, nehanbi sa. Nemôže sa nič stať. Ak budeš hanblivá, skončí to rovnako, ako doteraz. Ak sa mu nebudeš páčiť ako ty sama, nestojí za to. Nič nepokazíš, určite
@5 zasmejte sa spolu na tom, ako si sa "strápnila" minule, akoby ste už spolu čo-to zažili. Správaj sa k nemu, ako ku kamarátovi, potom uvidíš, či si môžeš dovoliť viac
Keď niečo chceš, tak si to zober...pochybujem o tom, že by to nejak zle dopadlo, netreba sa báť, lebo ja viem o tom svoje...viem čo spraví s človekom strach, ten len všetko pokazí...Smelo do toho, držím ti palce
@amy466 tak prinut to zo seba dostat...nic tym nestratis..ak nic nepovies vysere sa na teba...ak povies len ti to moze pomoct...proste tatat peste a dsotat to zo seba
ocividne mas pochybnosti a ano robis z neho v urcitom zmysle debila....ak ho naozaj chces a on teba tiez tak tie pochybnosti nie su opravnene, ak by o teba nemal zaujem tak by ta nikdy nepobozkal, tu uz sa niet coho obavat ked ste dosli az sem...
Ak sa stale budes odtahovat a branit sa tomu doslovne tak ho stratis ak si ho uz nestratila, snad nie teda...
Nesmies mat pochybnosti, musis mu ukazat, ze ho naozaj chces pretoze osobne si myslim, ze je z teba uz dost mimo, raz ano a raz nie, to by uz vacsina asi zabalila...
Osobne si myslim, ze ak mas pochybnosti teraz tak ich budes mat aj neskor, musis sa rozhodnut ci ho naozaj chces alebo je to len tak z tvojej strany a obavas sa ze by to nevydrzalo
vieš, nevidím do toho, takže ti neviem povedať, ale pokúsiť sa o to môžeš....a ak bude stále trvať na svojom, tak potom nevie čo chce a nezaslúži si ťa...lebo tak raz povie, že nechce babu, potom že ti dá ďalšiu šancu...tak nech sa rozhodne...
@amy466 ....vravela si, ze ta raz uz pobozkal, ze bol teda iniciativny, to znaci, ze zaujem ma....v tomto sa naozaj tazko radi, ale tak navrhoval by som aby si teraz skor bola iniciativna ty, daj mu prvy bozka neodtrhuj sa od neho ak ti ho aj on chce dat...
Ked si to ty trocha na zaciatku pokaslala tak by som povedal, ze by si mala prebrat inicativu, pozvi ho niekam pre zmenu ty a daj mu najavo, ze s nim naozaj chces byt, inak to nevidim
to ze si hambliva je tvoja vlastnost a sucast teba....mohol by si zvyknut! a ak to nechape tak kasli na nho....a ak chces s tou vlastnostou bojovat tak sleduj poriadne o com sa hovori a co hovoris ty a ako nahle povies jednu vetu od temy tak si zatvor usta! a s tym bozkavanim....ked zacne on je to v pohode...po skonceni sa nanho pozri, usmej sa a zacni ty a ak ho naozaj chces tak zacni vasnivejsie a v bozkoch mu prejav to ze ho naozaj chces!
maj vlastnú hrdosť. Keby mu na tebe záležalo zabojuje o teba. On len bral, čo sa mu ponúkalo, a je zjavné, že je netrpezlivý. Fakt nestojí za nič. Vypusť ho z hlavy, netojí ti za námahu. Nepresviedčaj ho, on sa chcel iba pohrať.
Tak v prvom rade, urcite zo seba nerob to co naozaj si, a bud sama sebou. Nevyhýbaj sa tomu co sa stalo,ked ma prist na to rec tak pride, a ked nie tak sa na to vykasl. Ak si date znova sancu tak je to iba dobre znamenie ze sa mu naozaj pacis, a ze to s tebou mysli vazne to moj nazor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ak sa stale budes odtahovat a branit sa tomu doslovne tak ho stratis ak si ho uz nestratila, snad nie teda...
Nesmies mat pochybnosti, musis mu ukazat, ze ho naozaj chces pretoze osobne si myslim, ze je z teba uz dost mimo, raz ano a raz nie, to by uz vacsina asi zabalila...
Osobne si myslim, ze ak mas pochybnosti teraz tak ich budes mat aj neskor, musis sa rozhodnut ci ho naozaj chces alebo je to len tak z tvojej strany a obavas sa ze by to nevydrzalo
Ked si to ty trocha na zaciatku pokaslala tak by som povedal, ze by si mala prebrat inicativu, pozvi ho niekam pre zmenu ty a daj mu najavo, ze s nim naozaj chces byt, inak to nevidim