uvedom si ze nie je jediny na svete ..otvor oci..na svete je vela chlapov ktori by sa ti mohli pacit a samozrejme ktori by ti aj prejavili ze sa im pacis ... je to jednoduche ..nikdy neplac za chlapom a nikdy nehladaj ..sam pride a najdete sa a potom to bude krasne...nie je nic lepsie ako nahodou stretnut niekoho o ktorom clovek ani nesnival ( tolko z mojej poezie )
povedz to niekomu koho poznas a ked sa bude konat nejaka akcia tak ho tam zavolajte (ale nie priamo ty ale nejaka tvoja kamaratka alebo kamarat). mno a ked budete v dobrej nalade tak sa mu venuj a zved ho.
@obsession nič by nemala robiť... to je tak, niekto sa ti páči, ale nikdy s ním nebudeš. Proste sa ti páči, a bude páčiť. Kým ho budeš stretávať tak si ho budeš všímať. Potom už nie.
moje drahé dieťa, musíš urobiť tieto dôležité do života potrebné veci, bez ktorých nikdy nenájdeš to pravé šťastie...
poslúchať rodičov
dokončiť školu
nájsť si zodpovedajúce zamestnanie tvojmu vzdelaniu
poprosiť nášho Pána o dobrého, pracovitého, skromného a vrúcne milujúceho priateľa
nájsť si ubytovanie
vstúpiť do stavu manželského
splodiť deti
a spoločne ich vychovávať v Duchu kresťanskej lásky a milosti...
ak toto všetko splníš ako som napísal, tvoj život bude prekvitať a bude naplnený šťastím...
ťažkých chvíľ sa neboj, lebo tie tiež prídu v živote, bude ti pomáhať náš Pán a ver mi, že Jeho pomoc je ta najlepšia, lebo uzdravuje a dáva nám večný život...
a nakoniec, zachovaj si svoju čistotu tela i duše, je to najcennejšie čo môžeme mať... vytrvaj a všetko príde ako som napísal...
Boh ťa žehnaj...
nepočúvaj ich a normálne s ním začni chodiť, ak nie je zadaný, alebo oveľa starší tak nevidím problém prečo by si nemohli byť spolu (ak ti bude opätovať city) . Nejaké bližšie rady si môžeš nájsť aj na nete, alebo v predchádzajúcich fórach (nechce sa mi to vypisovať ) a hlavne to nenechaj len tak stáť, bude lepšie ak ťa aj odmietne ako keby si potom rozmýšľala, že ste mohli byť spolu, ale namala si odvahu.
Volakedy som mal podobny problem, teda nemohol som ziskat zenu, nie chlapa. A poucenie? Laska je o nahode, ci sa stretnu dvaja ludia, ktori sa pritahuju, nic viac, nic menej a hlavne si nemysli, ze laska sa da zasluzit alebo odpracovat ako ta ucia americke filmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
poslúchať rodičov
dokončiť školu
nájsť si zodpovedajúce zamestnanie tvojmu vzdelaniu
poprosiť nášho Pána o dobrého, pracovitého, skromného a vrúcne milujúceho priateľa
nájsť si ubytovanie
vstúpiť do stavu manželského
splodiť deti
a spoločne ich vychovávať v Duchu kresťanskej lásky a milosti...
ak toto všetko splníš ako som napísal, tvoj život bude prekvitať a bude naplnený šťastím...
ťažkých chvíľ sa neboj, lebo tie tiež prídu v živote, bude ti pomáhať náš Pán a ver mi, že Jeho pomoc je ta najlepšia, lebo uzdravuje a dáva nám večný život...
a nakoniec, zachovaj si svoju čistotu tela i duše, je to najcennejšie čo môžeme mať... vytrvaj a všetko príde ako som napísal...
Boh ťa žehnaj...