Ja totiž neviem byť sám. Vážne mi s toho už začína preskakovať. Nemal som zatial priatelku a všetci kamaráti o ktorých som myslel že sú tí správni, tak ma hlboko sklamali a ja som zostal sám, a takto volám o pomoc.Hladam niekoho s podobnymi zaujmy ako ja
.... potrebujem byť v spoločnosti. vážne silno to potrebujem pretože mám strašné depky a niekedy zase naopak sa tešim ako malé dieťa s pesničky a za pár minút sa opúšťam... proste nikomu neprajem byt v mojej koži. A príjmem všetky možnosti na zoznámenie .. nie rady ako čo meniť.. potrebujem známich, nemám nikoho, iba rodičov. viem byť verný človek čo mi bolo v živote iba na škodu ale verím že chýľa kedy čestnosť a priatelstvo zvíťazí
to si na tom jak ja tiez som nemal nikdy frajerku a kamarati mna ojebali ale ja som si uz zvykol vypijem si sam 1-2 krat do tyzdna popisem na nete kktiny teda hlavne tu a idem spat no inak by mi prreplo uplne keby som ani to nerobil to mna ukludni a na ten tyzden je zas pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
.... potrebujem byť v spoločnosti. vážne silno to potrebujem pretože mám strašné depky a niekedy zase naopak sa tešim ako malé dieťa s pesničky a za pár minút sa opúšťam... proste nikomu neprajem byt v mojej koži. A príjmem všetky možnosti na zoznámenie .. nie rady ako čo meniť.. potrebujem známich, nemám nikoho, iba rodičov. viem byť verný človek čo mi bolo v živote iba na škodu ale verím že chýľa kedy čestnosť a priatelstvo zvíťazí