No tak caffko mam problem a vazne neviem co robit...viete, nikdy som nebola anjelik co sa tyka chlapcov a odkedy som zacala vyzerat ako dievca tak som to aj riadne vyuzivala..nie som na to hrda a mam pocit ze teraz mi to osud vracia. Stretla som chlapc
maaa ma to zmysel.Oddychnete si do seba a mozno to ani nieje ten pravy ked sa stale kvackate.Inac jasne,ze sa ti to vracia.Aka si k ludom ty ,taky budu oni k tebe.
lenze som zabudla povedat ze my nesme spolu ani mesiac...a najhorsie je, ze ja ho mam rada...a keby som ho aj chcela nechat tak nemam na to sily, lebo stale ked sa mu pozriem do oci... kazdy hovori ze je zlaty...ale...ja neviem..kamaratka chodi s jeho naj. kamosom a hovori ze aj u nich to bolo na zaciatku take iste...a teras su spolu 4 mesiace a len sa pre neho trapi...
Keby si sa mala prenho trapit tak to nema zmysel.Radsej sa s nim rozid ostante kamaratmi ostante v kontakte a uvidis ,co bude dalej.Mozno sa date znova dokopy a bude to lepsie.Alebo sa s nim otvorene porozpravaj o tom.Je to problem a treba ho riesit vo dvojici a nie ty sama
no mat rad neznamena lubit ale nejdem sa opakovat je to v mojom pripade trapne. Kazdy hovori, ze je zlaty. to osobmne mne je platne na hovno. To si musis ty povedat ci je rpe teba a nebrat okolie na vedomie. Pokial sa ahdate a rypete tak to fakt nema cenu, alebo aj ma. Niekomu vstah vyhovuje na to, ze sa hadaju a biju proste ich to fascinuje.
A uz si si aj sama odpovedala v komente cislo @2. no a ci to ma zmysel by si mala vediet ty. osobne vas vstah enpoznam takze neviem ci ti toto vyhovuje ako je ak ano tak to ma zmysel, ak nie tak to zmysel nema.
matrixicek99- ja som sa s nim pokusila hovorit ale on stale prekruti ocami a povie- sasaaa
kasko- aj mne je to prd platne ze kazdy hvoori ze je zlaty, len prosto som tym chcela naznacit ze ludia ho maju radi a vie byt dobry ak chce. A chcela by som aby to zmysel malo, no ziaden nevidim...asi by som este mala pockat ze?
no s toho čo si napísala si myslím že to nieje vzťah ktorý ti dáva to čo by vzťah mal dávať...ak ho nenecháš prvá skôr či neskôr to urobí on..vlastná skúsenosť..
podľa mňa to nemá zmysel, keď si už nerozumiete odzačiatku..-nemá to zmysel kočka..ale rozhodni sa podľa srdiečka a rozumu..mi ostatní ti len píšeme z vlastnej skúsenosti..
vieš, pokiaľ nastane fakt hadkové obdobie, lepšie to už nebude..
To je mi ľúto, ale musíš ísť ďalej. Vstaň a choď v ústrety niekomu, s kým sa nebudeš denno-denne naťahovať a podpichovať. Len nezabudni na to, čo si sa naučila v tomto vzťahu: Aká budeš k svojmu partnerovi ty, taký bude on k tebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Chalan bude asi starsi ako ty, vsak?
Schvalne, premysli si plan co je vlastne ziaduce od teba...
To, ze na seba nezabudnte tak skoro je jasne, ale mas urcitu skusenostnu zavislost prilis skoro, draha. Drz sa.
=== Ethric the Mad ===
A uz si si aj sama odpovedala v komente cislo @2. no a ci to ma zmysel by si mala vediet ty. osobne vas vstah enpoznam takze neviem ci ti toto vyhovuje ako je ak ano tak to ma zmysel, ak nie tak to zmysel nema.
kasko- aj mne je to prd platne ze kazdy hvoori ze je zlaty, len prosto som tym chcela naznacit ze ludia ho maju radi a vie byt dobry ak chce. A chcela by som aby to zmysel malo, no ziaden nevidim...asi by som este mala pockat ze?
vieš, pokiaľ nastane fakt hadkové obdobie, lepšie to už nebude..