ahoj.tak ze som tu novy.ja mam 25 a priatelka ma 21 sme spolu od jej 16 rokov, hned ako sa rozisla s priatelom s ktorim chodila cca. 2 roky. teraz asi prisla kriza do nasho vztahu alebo neviem,som z toho dost v p... . od zaciatku to je pekny vztah, nikdy
tak ze minuly piatok som sa snou rozisiel a ona si myslela ze srandujem.a hned v nedelu my brutalne chybala tak sme sa stretli a sme zase spolu,s tym ze ona chce prestavku do konca tyzdna-do nedele... ale ja to uz nevydrzim a neviem ci ju mam otravovat???ona sa neoziva vobec tak ci jej vobec zalezi na mne???neviem....
Máš to ťažké.Poznám ten pocit keď som si myslel že bez dotyčnej neprežijem ani deň,ale tu pomôže asi len jedno a to rozchod.Pokiaľ sa dá tak rozchod v dobrom.Mne sa to podarilo ,potom sme mali každý svoj vzťah a keď sme sa náhodou stretli a chuť bola na oboch stranách tak sme si to aj rozdali ako za starých čias.A bolo to fajn .
rozist by som sa nerozchadzal...ale ak by aj k tomu doslo,tak v dobrom...mozno by si jej zacal chybat a rozmyslela by si to...a lahsie sa vracia ku cloveku,s ktorym si za dobre ako za zle...
Suhlasim, ona ma v sebe zrejme chaos, tak si v prvom rade potrebuje ujasnit, co a ako. Ty jej skus pomoct tak, ze jej doprajes dostatok casu a skus byt trpezlivy, priatelsky... no proste asi taky ako zvycajne (dufam). Hlavne ju nenahli, niekedy to sice moze trvat strasne dlho, alebo sa to tak aspon zda, ale vacsinou to ,,cas vyriesi za nas"... cize trpezlivost, trpezlivost, a ked uz to naozaj bude vyzerat vselijako, tak si skuste o tom este raz otvorene pokecat...
tak ja si myslim ze som to nedojebal.skôr ona,tym ze nevie co chce.ja som bol asi mesiac v riti a po tom co my povedala,ze sa jej paci iny a nevie co k nemu citi....uffff.rana do srdca od nej...a este my povedala ze ona nevie lebo nechce my viacej ublizovat,ze nevie ci dalej pokracovat v tom nasom vztahu a ze chce si to vsetko nechat prejst hlavou a tak.ale ze ma lubi a zalezi jej na nasom vztahu a na nas co bude dalej a si mysli ze po tyzdnovom oddychu sa na mna vrhne a uz ma nikdy nepusti...to povedala.ja som jej uz volal,pisal,ze velmi chyba a ona mi napisala ze ona to tak az nepreziva jak ja,ze sa citi taka volnejsia teraz...neviem co dalej,ci mam na nu mysliet v zlom,co ona mne spravila,lebo my to kus pomaha ked na to myslim v zlom..........
tým, že ste spolu od jej 16, nejak s tebou ZABILA svoje pubertálne obdobie, možno si toho moc neužila..neviem, ja ako baba si neviem a ani nechcem predstaviť, že by som bola permanentne zadaná od 16 až do 21 ... trafil by ma šlak. môeš iba čakať a dúfať. a to že si sa s ňou rozišiel, to bol blbý ťah, lebo si jej ukázal, že má kvázi voľnosť a bude jej šibať, bude špekulovať o inom...
ešte som zabudla, že tie rozprávočky, čo ti natlačila, sú také milosrdné lži, lebo nechce ublížiť dobrému kamarátovi (tebe). skorocharakterná deva je to
budeš to mať síce teraz ťažké ale všetko sa dá zvládnuť. hlavne sa nesnaž za každú cenu s ňou kontaktovať. zamestnaj si hlavu niečím iným o to to budeš mať ľahšie.
môj názor je že váš vzťah už nemá budúcnosť, tak to nechaj tak. Keď budeš teraz stále len vyvolávať, alebo prosíkať a pod. tak sa jej ešte viac oddiališ.
keď to necháš len tak vychladnúť, tak je aspoň šanca že aj v budúcnosti budete dobrý priatelia, a hlavne bez toho aby ste sa jeden na druhého za niečo hnevali
neviem preco,ale si myslim tiez ze to nema buducnost...mozno to hovorim lebo ma teraz uz prenasleduje aj hnev,nielen smutok.ale stale ju lubim a chyba my velmi.najhorsie je na tom to,ze ona byva odomna len 7 domov vzdialenych,sme z malej dedinky a mame dokonca aj spolocnych priatelov.tak ze si neviem teraz predstavit ze len tak pojdem von a ona tam bude sediet a ja budem len tak kecat s nou alebo sa nebudeme vobec ozivat....ona my este povedala ze chce mat prestavku do nedele tak ci tak,ci sa my to paci a ci nie....zajra ma hudobnu skusku a v sobotu koncert.si myslim ci nechce sa uistit ci to s tym chalanom 33 rocnym z kapely bude za nieco stat a ci on by mal zaujem a tak a potom my povie ze konec ochh fuck,neviem.
ked ja by som asi najradsej vsetke veci co mam od nej dal do jednej krabice a vsetko vymazal a tak mozno by sa aj mne lepsie cakalo a mozno by som skôr zabudol a tak...
jeden dobry kamos my povedal nieco take "to mas jak s autom,ked raz naburas,ho rozbijes.ked ho das opravit,bude opravene ale nebude ti sluzit ako nove auto a bude najskôr poruchove do buducna... " mozno to vystihuje moju situaciu
aj za nou mozes ist co chce , ale skor by si mal nejako dosiahnut aby sa s nim nestretavala a najlepsie aby nevedela ze s tym nieco mas , ked je nerozhodna musis jej pomoct... sposobov je vela
a co jej mam zakazat hrat na gitare v kapele??? neviem jak to berie on v kapele....on ma 33 r. je zasnubeny a pracuje ako manazer vo firme oca jeho priatelky.... neviem co on chce alebo si mozno mysli ze zabalamuti 20 r. dievcine a tak si dokazuje ze jej frajer???
alebo mam ist za nou do roboty na aute lebo o chvilu konci a a aaaaaa??? doniest nejaky kvet? alebo co? mna serie to hlavne ze nemozem cakat a ona chce cakat... ja chcem mat v tom cisto
nie zakazat jej nemas nic , vsak vidis je tam kopec veci ktore ho ovplyvnuju , co ja viem proste nieco vymysli ! nech ho foter posle na sluzobku do uruguaja alebo co zasnubeny ? a snubenica co nato vravi ?
prave ze to neviem co on vlastne chce?mozno to je len z jej strany k nemu... a on o nicom nevie ale mozno tusi a robi mu to dobre ked vidi ze mlada zabka taka z neho je...kkt jeden
@satanicek viem si predstavit tvoju situaciu, ja som pred par rokmi mala nieco podobne, robila som cosi podobne ako tvoja holka ... tiez som s nim bola dlho a omrzel ma trochu, ten stereotyp, ziadne "napatie" ako za starych cias, proste bol to ten typ co az prilis si daval pozor na to aby ma nestratil ..a mna to rozculovalo, zacinal ma vztah nudit a potom som zistila, ze tiez nieco citim k jednemu mojmu kolegovi ... viem urcite, ze sm ho nechcela ako priatela, bol fajn a bol ku mne mily, a zacali sa coraz viac moje myslienky uberat jeho smerom.... pacilo sa mi to kamaratstvo so stipkou chemie, ale viem ze priatela by som nepodviedla, nestalo mi to zato, tak som sa zacala kamaratovi vyhybat (i ked mi dalo casu nez som si utriedila veci v hlave) ... po case bolo medzi mnou a priatelom (teraz uz ex) ovela lepsie
...nejak som sa rozpisala, ale len som ti chcela tym povedat,ze ak ta este fakt lubi, neopusti ta pre ineho
hovorim,ze pri poslednom stretku my povedala ze ma este stale lubi a ze zalezi jej na mne a na nasom vztahu...potom ked isla prec tak ze sa mam ozvat,2 dni som sa neozval a teraz som jej napisal sms ze co robi a tak a este neodpisala.ona sa neozvala vobec...preto sa pitam,ze co si myslite vy zeny???
@satanicek a akoze nad tym si sa nezamyslel, ze sa zahliadla do ZASNUBENEHO chlapa??? to akoze dost vela hovori o jej charaktere..( to je za prve )...( za druhe ) - ste spolu od jej 16...preboha sak ona si neuzila pubertu..:/...niekto tu tvrdil ze si nevie predstavit v takom veky neustaly trvaly vztah ci jak to napisala ta dotycna osoba..ale uplne stym suhlasim a podla mna nie som jediny...vies ona ti zahlasi ze chce cas, chce si utriedit myslienky a co ja viem este co...ja ti poviem co chce...potrebuje sa vyburit...potrebuje zmenu...zmenu ludi prostredia zmenu partnera...moze ta mat rada, to netvrdim ze nie, ale ja byt na tvojom mieste tak sa pripravim na poriadnu depku...bo podla toho co si sem napisal, tak aj keby vas vztah dalej pokracoval, nemal by podla mna nejaku svetlu buducnost...v kazdom pripade, asi ti teraz nikto nezavidi situaciu v ktorej si...drz sa...
tak ze je asi aj dobre ze ja som to ukoncil,lebo tak som aspon trochu kludnejsi ja neviem,ale vo vnutri mam taky pocit ze hovno z toho vsetkeho a je koniec.svet ide dalej a ja musim zit pre dalsie pisulky asi to tak dneska dam,ze koniec na isto a hotovo.pojdem za nou a sa spitam na rovinu ze chces ma alebo nee? a ked povie ze chce cakat tak jej poviem ze naj caka na toho z kapely a mne nech da pokoj lebo mne to nerobi dobre to cakanie......tak to asi vidim
ale ona ked ma lubi tak sama vy mala vediet hned teraz co chce,mala by citit ze ma lubi a ne cakat do nedele...co?akoze v nedelu bude uz vediet ze chce byt somnou alebo nie a ci ma lubi alebo nie? to je kus somarina si myslim,my nesme spolu rok abo dva ale 5,tak tam je to ine.keby som jej chybal tak dalej fungujeme.ale ona my povie ze to tak nebere vazne jak ja to beriem a neoziva sa vobec,
tak mne to pride take, ze chce mat do nedele este tu pauzu, lebo chce nieco skusit s tym 33 rocnym. a kedze ste momentalne kvazi rozideni, tak aj kebyze sa s nim vychrape na jednu noc, tak to nebude brat ako podvadzanie (kedze mate pauzu) ... a ked to s tamtym nevyjde, tak sa vrati k tebe akoby sa nic nestalo. ........ spekulantka je to. posli ju do prdele. kebyze jej fakt tak strasne chybas, tak ako si pisal, ze ste sa stretli v nedelu, tak odvtedy by ste boli spolu a ona by nepotrebovala cakat. zvysoka sa na nu vyser.
kamarat moj, ženám never, sú premenlivé ako aprílové počasie. namotáš sa na dievku, a potom sa chce s tebou rozísť, najmä ked si ju pekne vydótoval, vieš čo myslím, ked má čo chce, keď si ju zasypával darčekmi, vodil po reštikách, zmrzke, čo ta všetko stálo, a samoška si to cvakal z vlastného. to je "normálne" ženy si to nevážia, nič nové pod slnkom. je to škoda. ľutujem ťa dosť. isto si to nezaslúžiš.
@alysia ona musí predovšetkým ukázať, že má rada jeho!!! také ste všetky ženy, zlomiť srdce, chladnokrvne odkopnúť, ved roztiahnut nohy je jednoduché a každý chlap ide len na to, tak prečo nevyužiť ženské zbrane
@satanicek a nenapadlo ti že jej vo vzťahu s tebou mohlo možno aj niečo chýbať? a namiesto toho že by sa s tebou porozprávala (viem z vlastnej skúsenosti že veľa žien čaká, že to chlapovi dojde samé.. no nedojde bohužiaľ, buď to treba povedať narovinu, alebo nechať tak), tak hľadala podporu u niekoho iného a ak sa jej aj dostala, nemuseli spolu nič mať? a možno to naozaj ani nechce s ním nič mať, len si to chce utriediť, lebo ak to vám dvom chvíľku už moc neklapalo, možno len naozaj nevie čo cíti k tebe a čo cíti k nemu, nemusí byť hneď taká že sa chce s ním vyspať alebo čo a teba ťahať za nos..
ja viem ze sa s nim nechce vyspat a netahala ma za nos lebo my to povedala...preto hovorim ze to necham este tak a cas ukaze.len neviem ci som nezrobil chybu ze zase ja som sa jej ozval a tak,ci nedobiedzam za nou?
jej moze byt proste sympaticky druhy chlap, to neznamena ze ta prestane lubit.. a ja by som sa ani nedivila, praca nemusi byt vzdy len vyhovorka preco nemat sex, mozno tam ma ozaj stresy..
@satanicek máš to ťažké....napíšem ti, čo by som robila ja....určite by som sa jej neozvala, chce pauzu? tak nech ju má.....a urobila by som si ju aj ja, so všetkým, čo k tomu patrí....ži a zabávaj sa! netráp sa doma, chodievaj s kamarátmi von, do barov, na futbal, hocikam....nájdi si činnosť, ktorá ti zamestná ruky doma, aby si nemusel rozmýšľať: kresli, vysávaj, štrikuj, to je jedno! hlavne sa ovládaj, telefón nechávaj doma, keď pôjdeš piť a maj ho na tiché zvonenie! keď sa náhodou ozve, hlavne hneď neskáč od radosti a nevytáčaj jej číslo - čakáš ty, nech si počká aj ona!! láska je láska, ale hrdosť je hrdosť a tým, že sa budeš pred ňou plaziť si ju naspäť nezískaš, také sú ženy....chcú ťa dostať na kolená a akonáhle tam si, strácaš pre ne význam, už jednoducho nie si chlap....ale keď ťa ani za svet nemôžu na kolená dostať a ty sa stále budeš tváriť trošku nad vecou (vnútri sa pri tom aj môžeš zblázniť od lásky) tak ťa ženy budú zbožňovať a funguje to aj naopak!! dobre ti radím, neozývaj sa jej! daj jej pocítiť, že nie je jediná na svete....láska medzi ženou a mužom je herecký výkon - permanentný! aj keď vo vnútri to citiš možno inak, občas musíš byť pre ženu nedostupný, hlavne po tých rokoch vo vzťahu! prečo si myslíš, že je hotová z toho 33 ročného? pretože si uvedomuje, že je pre ňu nedostupný!! ona dobre vie, že nemá o ňu záujem, možno ju parkrát niekde pretiahne a tým to pre neho skončí....preto ho tak slepo zbožňuje a teba si necháva v zálohe, lebo vie, že si do nej blázon a budeš skákať, ako ona píska! že má v hlave chaos? pche, šak kto by nemal.....buď chlap a pamataj: bolesť dočasná - hrdosť večná! Láska bolí, ale čas zahojí všetko! NEPÍŠ a NEVOLAJ JEJ! Začni si život zariaďovať bez nej, pôjde to ťažko, ale držím palce
@vreskot000 no ako sory, ale nehadz nas vsetky do jedneho vreca!! je to si myslim 50% na 50% s tym lamanim srdca a podobne, ja by som teraz mohla povedat, ze chlapi su hnusni, ze ide im len o jedno a kraviny ... ale nie kazdy chlap je taky ..
Ale mas pravdu, ona by mala ukazat, ze ma rada jeho. V tom je ta pointa toho,, ze ona si musi ujasnit co vlastne chce,, a ci ma rada jeho alebo nie .. a ked si u jasni ze ano.. tak potom mu to ukazat. A tym, ze som povedala, ze on nech jej ukaze, ze ju ma rad... tak ak o nu stoji, nech ju nepusti len tak ... nech jej ukaze, ze ju ma rad, ale da jej ten cas co potrebuje proste... a opacne to plati tiez ...
chlapi vyuzivaju ich zbrane a zeny zasa ich ... to nepopieram.. kazdy ako vie robi... ale nie KAZDY to tak robi vies ty mas asi zlu skusenost a preto si taky skepticky , co sa ani necudujem.. ale dufam, ze sa ta to nebude dlho drzat...
...Si chlap ne ?! Maj gule !! ... Posli ju do teplych krajin... Uz to aj tak nebude mat nic z toho co predtym stale budes mat pred sebou zensku, ktora moc vymysla...
Nabuduce to bude bubenik, ci masker
Ale ked si slecinka a bojis sa ze uz inu nesplasis, tak kludne daj dole chvost a dobehni za nou aj so zvesenymi usiskami
neboj alysia TS20 nič, nemám zlú skúsenosť, hlboko veriaceho človeka niečo len tak nepoloží, ti garantujem. apropo. len tak.. kto zvádza prvý? žena muža i opačne? prečo žena nebehá za mužom, ale muž za ženou? prečo len "ženy" si chcete vyberať, ale muži sa musia uspokojiť..že však mám ženu, tak "berem prvé čo je pri mne.chápeš čo som chcel povedať? apropo. v súčasnosti som svedkom toho, že dievčatá podvádzajú chlapcov ovela častejšie ako chlapci dievčatá. prax.. v práci šéf sa vyspí so sekretarkou, a na druhý den je znej jeho zástupkyna...aké prekvapenie, dáko rýchlo dostala dobrý flek. prečo žena nepristane na to, že si vyberie medzi 2 mužmi, ale vždy muž medzi dvoma neustale bojuje...
chápeš? neveríš tomu? tak ver tomu, lebo to tak je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Rozid sa s nou, ked ju najblizsie stretnes.
"niečo viac ako kamarát" ale nie "láska"? a čo je medzi tým? akože friend with benefit or what?
vy keď si dáte pauzu, tak už sa k tebe nevráti, a keď ostanete spolu, tak sa rozídete.
budeš to mať síce teraz ťažké ale všetko sa dá zvládnuť. hlavne sa nesnaž za každú cenu s ňou kontaktovať. zamestnaj si hlavu niečím iným o to to budeš mať ľahšie.
môj názor je že váš vzťah už nemá budúcnosť, tak to nechaj tak. Keď budeš teraz stále len vyvolávať, alebo prosíkať a pod. tak sa jej ešte viac oddiališ.
keď to necháš len tak vychladnúť, tak je aspoň šanca že aj v budúcnosti budete dobrý priatelia, a hlavne bez toho aby ste sa jeden na druhého za niečo hnevali
» vas.cas.sk/clanok/4980/kra...
...nejak som sa rozpisala, ale len som ti chcela tym povedat,ze ak ta este fakt lubi, neopusti ta pre ineho
jasné, prachy... a nie, aj tak to nepochopím a ani nemám záujem chápať.
Ale mas pravdu, ona by mala ukazat, ze ma rada jeho. V tom je ta pointa toho,, ze ona si musi ujasnit co vlastne chce,, a ci ma rada jeho alebo nie .. a ked si u jasni ze ano.. tak potom mu to ukazat. A tym, ze som povedala, ze on nech jej ukaze, ze ju ma rad... tak ak o nu stoji, nech ju nepusti len tak ... nech jej ukaze, ze ju ma rad, ale da jej ten cas co potrebuje proste... a opacne to plati tiez ...
chlapi vyuzivaju ich zbrane a zeny zasa ich ... to nepopieram.. kazdy ako vie robi... ale nie KAZDY to tak robi vies ty mas asi zlu skusenost a preto si taky skepticky , co sa ani necudujem.. ale dufam, ze sa ta to nebude dlho drzat...
Nabuduce to bude bubenik, ci masker
Ale ked si slecinka a bojis sa ze uz inu nesplasis, tak kludne daj dole chvost a dobehni za nou aj so zvesenymi usiskami
chápeš? neveríš tomu? tak ver tomu, lebo to tak je.