Stalo sa vam niekedy, že ak ste vo vzťahu z jednou osobou a píšete z neakou úplne inou sa vam tiež páči? mne sa to stáva veľmi často a neviem čo mam proti tomu robiť prosím poradte neako dakujem za múdre rady aj ked niektoré budu trošku crazy :
no tak to je tazke, tiez mam jednu kamaratku, co sa mi uz dlhsiu dobu paci, no stretol som osobu, do ktorej som sa zamiloval a (mozno aj bez blizsich ci pochopitelnych ) pricin ju lubim stale a s tou druhou som proste kamarat. neviem, ci je na to nejaka rada, ono je to velmi subjektivne, kazdy sa s tym vyrovnava inak a kazdy to zvlada inak, ja ale nemam nijake nutkanie ani dovod zahybat tej mojej. no neviem, ci som ti zrovna pomohol, pardon
a co je na tom, ze sa ti paci? aj ked niekoho milujes, to este neznamena, ze sa ti ostatni ludia nebudu pacit. a mozes s nimi aj pisat, pokial tym nesledujes nejake nekale ciele alebo nepredpokladas, ze ta druha strana by to chcela nasmerovat zlym smerom. v takom pripade by bolo urcite lepsie nepisat
@6 na pocity sa mozem vysrat, ked si niekto pyta radu, spolieham sa (aj ked viem, ze je to casto naivne) na to, ze dokaze co najpresnejsie opisat problem. Ked pise, ze sa mu paci, chapem to tak, ze sa mu paci.
@miskoo6 jasne to sa stava vela ludom. musis si vybrat tu spravnu a vies ako? s kus to z oboma a uvidi sna ktorej ti viac zalezi. ale ked si uvedomis ,z skusim s tou a druha bude trpiet,aa bude to boliet aj teba tak uzvies ktoru naozaj chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov