Takze mam chalana, lubim ho no...lubim... proste som s nim stastna ale poslednu dobu som si uvedomila ze lubim mojho kamarata.najlepsieho kamarata. on sa tiez niekedy sprava akoby ma chcel vie obcas na nete napisat veci ktore ma zaskocia ale neviem ci to
ja by som toho chalana neopustala koli tomu fakt je ze k nemu nieco citim a nie preto ze on mi nieco napisal proste je to skvely kamarat a uz som o jedneho takto prisla preto sa snazim tomu vyhnut ale musim uznat ze je to velmi tazke.
no mam pocit ze kamarat ak citil to co ja by mi dal mozno ete viac ako priatel... rozosmeje ma, poradi, pomoze... s nikym si tak skvelo nerozumiem ako s nim. ako s priatelom je tiez super a tak ale aj tak ten vztah meczi mnou a kamaratom sa mi zda taky krasny az dokonaly a mam obavy aby sa to nepokaslalo..
66janica6- iiha nejaka skusena si pocuvaj... to akoze ked k niekomu druhemu nieco citim tak to citim koli tomu ze som tehotna??? fiiiha zaujimava teoria
Ta laska ma zrejme u oboch svoje dovody a zjavne ine ... Pozri sa hlavne na tie ked uz sa chces rozhodovat... Vasen, istota, pochopenie a kopu dalsich veci ... pozri si co je vlastne dovodom toho a toho citu mozno zistis ze stale skalopevne milujes svojho chlapca a si len zneistena uprimnou kamaratskou laskou, alebo ze si s niekym zo zvyku a ten druhy ti dava vsetko co ako clovek v laske hladas
@slecna6890 ono je to tak ze my do tych tvojich vztahov s oboma panmi nevidime...takze ten tvoj risk s kamaratom moze byt aj zisk ale aj velke sklamanie a len ty vies ci ti ta tuzba zistit co by bolo keby stoji za to aby si skoncila predpokladam fungujuci vztah...srdcu nerozkazes a mozno ten vztah raz tak ci tak skonci lebo nie je ten s ktorym chces byt ale mozno tiez zistis ze ani s tvojim kamaratom to nie je take ruzove...je to tvoj zivot a tvoje rozhodnutie...jedine co ti mozem poradit je aby si si to vsetko dobre premyslela a neunahlila sa...
je to tazke no... sak pockam nejaky cas uvidim co sa bude diat dalej a potom sa rozhodnem. ale to budem mozno nadalej dusit v sebe to co citim aj taka je moznost.
@34 ak si si presla uz vela(alebo vsetkym v zivote, tak by si nemala pochybnosti a nepisala tu na nete, ze nevies co mas robit
naspat k teme.... ja recickam cez internet neverim....
zavri sa na par dni sama niekde mimo daleko... a tak zistis kto ti chyba viac...
pripadne si daj jednoduchu otazku... s ktorym z nich by si vydrzala do konca zivota? to jest.. ktoreho by si si vziala za manzela a vychovavala s nim deti?
nejaky ten vnutorny instinkt ti mozno da odpoved...
alebo vyckaj... a uvidis co sa z toho vsetkeho vyvinie.. ved trpezlivost ruze prinasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@slecna6890 ono je to tak ze my do tych tvojich vztahov s oboma panmi nevidime...takze ten tvoj risk s kamaratom moze byt aj zisk ale aj velke sklamanie a len ty vies ci ti ta tuzba zistit co by bolo keby stoji za to aby si skoncila predpokladam fungujuci vztah...srdcu nerozkazes a mozno ten vztah raz tak ci tak skonci lebo nie je ten s ktorym chces byt ale mozno tiez zistis ze ani s tvojim kamaratom to nie je take ruzove...je to tvoj zivot a tvoje rozhodnutie...jedine co ti mozem poradit je aby si si to vsetko dobre premyslela a neunahlila sa...
ale tak prečo dusiť? veď ak chceš, tak sa s tým tvojím kamarátom o tom porozprávaj a uvidíš jeho reakciu, že čo on na to...
naspat k teme.... ja recickam cez internet neverim....
zavri sa na par dni sama niekde mimo daleko... a tak zistis kto ti chyba viac...
pripadne si daj jednoduchu otazku... s ktorym z nich by si vydrzala do konca zivota? to jest.. ktoreho by si si vziala za manzela a vychovavala s nim deti?
nejaky ten vnutorny instinkt ti mozno da odpoved...
alebo vyckaj... a uvidis co sa z toho vsetkeho vyvinie.. ved trpezlivost ruze prinasa
peace!